Starity

Csak szex és más semmi! Nina Dobrevvel vigasztalódik Orlando Bloom

2017. április 17. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Több, egymástól független forrás is megerősítette a két színész kapcsolatának hírét.

hirdetés

Orlando Bloom nemrég szakított Katy Perryvel, de nem sok estét töltött magányosan azóta sem. A színész jelenleg több hölgynek is csapja a szelet, köztük a Vámpírnaplók sztárjának, Nina Dobrevnek is – adta hírül a People. A lapnak több ismerőse is megerősítette, hogy bár Orli élvezi, hogy szingli, remekül szórakozik közben Ninával, de leszögezte: nem akar barátnőt.

Orlando és Nina már jó ideje ismerik egymást, de csak nemrég lépett szintet a kapcsolatuk. Nagyon lazán kezelik a helyzetet

– nyilatkozta egy barát.

Időközben a Coachella fesztiválon Bloomot egy másik hölgy, Ashley Haas modellel kapták lencsevégre, miközben Dobrev alig pár méternyire bulizott tőle. Egy bennfentes szerint A Gyűrűk Ura sztárja ezzel nem szerette volna megbántani kolléganőjét, csupán azt mutatja, mennyire lazán kezelik bimbózó kapcsolatukat.

Orlando nem szeretne barátnőt, élvezi a szingliséget. Jól érzi magát, randizgat és közben remekül szórakozik. Ninát régóta ismeri, jól mulatnak együtt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek