Starity

Húsvét 2017 – Így ünnepeltek a sztárok

2017. április 17. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ahogy nálunk, úgy természetesen a hírességek körében is szent ünnep a húsvét, tehát természetesen ők is csináltak némi felhajtást körülötte, melynek keretein belül összejöttek családtagok és barátok, hogy együtt legyenek. Hogy hogyan ünnepeltek? Megmutatjuk!

hirdetés

Neil Patrick Harris

Az Így jártam anyátokkal sztárja férjével, David Burtkával és hatéves ikreikkel, Harperrel és Gideonnel ünnepelt és egy mókás videó keretein belül kívántak boldog ünnepet a rajongóknak.

Katy Perry & Adam Lambert

A két énekes a Coachellán ünnepelte a húsvétot. Katy Perry saját partit tartott, amiben Adam Lambert is támogatta.

Colton Haynes

A jóképű sorozatsztár szintén nem unatkozott – leendő férje, Jeff Leatham óriási tojásmeglepivel kedveskedett neki.

Gwyneth Paltrow

A szőke szépség gyerekek körében ünnepelt: náluk mindenki kapott egy óriásnyuszit húsvétra.

Busy Philipps

A Feketék fehéren Karenje egy, a lányával közös fotó keretein belül kívánt kellemes ünnepeket félmilliós követőtábotának.

Victoria Beckham

A háromgyermekes sztármami egy szexi testhezálló dresszben, arcán nyuszimaszkkal húsvétozott szeretteivel.

Josh Duhamel

A Nyerj egy randit Ted Hamiltonnal! főszereplője mókás oldalát mutatta meg az alábbi képpel.

Madonna

A popdíva életében a család az első, különösen most, hogy két új taggal bővült a família, akik idősebb testvéreikhez hasonlóan nagyon élvezték a tojásvadászatot.

 

Madonna (@madonna) által megosztott bejegyzés,

 

Madonna (@madonna) által megosztott bejegyzés,

Selena Gomez

Családi parti helyett SelGo idén újdonsült szerelmével, The Weeknddel, a Coachella fesztiválon engedte ki a fáradt gőzt az ünnep alkalmából.

Bella Hadid

The Weeknd exe ezzel szemben Dubajban kapcsolódott ki a barátaival, ahol sétahajókázással vezettek le egy izgalmas ejtőernyőzést.

Mariah Carey

A frissen szinglivé vált énekesnő exférjével, Nick Cannonnal és ikergyermekeikkel, Moroccannal és Monroe-val mulatott – a tojásfestés természetesen náluk is elmaradhatatlan része volt a húsvétnak.

Candice Accola

A Vámpírnaplók sztárja a családjával ünnepelt egy egészséges lakoma keretein belül.

Alyssa Milano

A New York-i származású színésznő idén nosztalgikus hangulatában egy gyerekkorában készült felvétellel kívánt áldott ünnepeket a rajongóinak.

Kelly Clarkson

Fia születésnapja után pár nappal már a húsvétra kellett készülnie az énekesnőnek, aki családja körében töltötte az ünnepet, hogy nekik emlékezetes élményeket szerezzen.

Kim Kardashian

Az ünnepek kiemelten fontos szerepet töltenek be Kardashianék életében, így Kim 2017-ben is megadta a módját a bulinak – ezúttal elsősorban imádott gyermekeinek akart örömet szerezni.

Kate Hudson

A Hogyan veszítsünk el egy pasi 10 nap alatt? sztárja kórházban húsvétozott. Szerencsére nem esett a baja, a színésznő ugyanis egy barátnője miatt érkezett az egészségügyi intézménybe, aki az ünnep során adott életet gyermekének.

Lily Collins

A jelenleg is legújabb, Unfiltered címet viselő könyvét népszerűsítő színésznő ezzel a gyerekkori fotóval idézte fel az ünnep lényegét.

David Beckham

Az ex-futballista egyik új házi kedvencével köszöntötte az ünnepet, akárcsak kisebbik fia, a zeneiparban elhelyezkedni kívánó Cruz.

Andy Biersack

A Black Veil Brides szólóban is nagy népszerűségnek örvendő énekesének más okból is fontos volt az idei húsvét, hiszen szerelmével, Juliet Simmsszel ekkor ünnepelték első házassági évfordulójukat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek