Starity

PLL: Aria megmutatja a sötét oldalát a 7B-ben

2017. április 17. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A karaktert életre keltő 27 éves színésznő maga vallott karaktere sorsáról.

hirdetés
PLL: Aria megmutatja a sötét oldalát a 7B-ben
Fotó: Freeform

Nyolc hónap után holnap tér vissza a Freeformra a Pretty Little Liars, és a folytatásban végre elvarrásra kerülnek a szálak – minden, a korábbi évadokban felmerült rejtély megoldódik. Ehhez persze az is hozzátartozik, hogy az utolsó tíz epizódba sok mindent belesűrítettek a készítők, Lucy Hale pedig a HollywoodLife-nak adott interjújában vallott arról, hogyan alakul az általa életre keltett Aria Montgomery sorsa.

– Mit árulhatsz még el az utolsó epizódokról?

– Meglátjátok majd Aria sötét oldalát. Nagyon izgatott vagyok miatta, mert végre adtak neki valami igazán sötétet, amit el kell végeznie, így az utolsó tíz rész a kedvencem, legalábbis Aria szempontjából. Meg fogjátok tapasztalni egy nem olyan cuki oldalát. Elárulja a barátait. Vagy nem. Nagyon király volt valami mást csinálni.

– Tudjuk, hogy az utolsó szezonban lesz egy esküvő, csak azt nem, kié. Mindazonáltal Ian Harding közzétett egy fotót rólad, amin valami fátyolszerűt láthattunk rajtad.

– Nem tudom, miről beszéltek, nem mondhatok semmit ezzel kapcsolatban.

– Rengeteg rajongó gyárt elméleteket azt illetően, hogy Aria A.D. Mi a véleményed erről?

– Az emberek azért mondják és hiszik ezt, mert A-val kezdődik a neve, vagy mert a kezdetekkor kimaradt az akciójelenetekből.

– Említetted, hogy talán elárulja a barátait. Ez azt is jelentheti, hogy ő A.D.?

– Talán.

– Hogyan jellemeznéd az utolsó epizódokat?

– Nagyon kielégítőek. Általában véve a mi egyéni fináléink lógva hagyják a rajongókat, nyitva marad a történet, ugyanakkor elégedettek is lesznek. Természetesen felvetődik pár új kérdés, de mindenki megkapja a régóta keresett válaszokat. Hosszú lesz az utolsó rész, két órás és sok minden fog történni benne és ugye lesz egy esküvő is...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek