Starity

Teljesen lecsúszott Petics Kristóf, az X-Faktor botrányhőse

2017. április 18. 03:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekes egykori menedzsere, MC Hawer mesélt arról, milyen sanyarú körülmények között él a tehetségkutató műsor egykori versenyzője.

hirdetés
Teljesen lecsúszott Petics Kristóf, az X-Faktor botrányhőse
Fotó: RTL Klub

Óriási botrányt kavart tavaly a magyar médiában Petics Kristóf, miután kirúgatta magát az X-Faktorból. A sajtó néhány hétig kiemelt figyelmet tulajdonított neki, azóta azonban nem sokat lehetett hallani felőle. Mint kiderült, szülei elzavarták otthonról, karrierje megfeneklett és segédmunkákból tartja fenn magát.

Segédmunkásként dolgozik, téglákat pakol nap mint nap, hogy meg tudjon élni valahogy. Otthonról kidobták a szülei, azóta csak teng-leng. Ha nem lennének az egykori rajongói, akik sajnálják, hogy ilyen sorsra jutott, már rég az utcán aludna. De lehet, egy idő után őket is kihasználja, aztán már nem számíthat senkire. Oda került, ahova valószínűleg való ezzel a mentalitással. Nem tudom, meddig bírja a kemény fizikai munkát, mert csak azt végezhet, nem ért semmihez

– nyilatkozta MC Hawer a Borsnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek