Starity

Lady Gaga felismerhetetlen új filmjében – Bradley Cooperrel smárolt az énekesnő!

2017. április 19. 10:10   |   Szerző: rensiik

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Warner Bros hétfőn bemutatta az első képet, Lady Gaga közelgő filmjéből, az A Star Is Bornból.

hirdetés

A film egy nagyreményű énekesnőről szól, akit Lady Gaga fog alakítani, és egy country énekesről (Bradley Cooper), aki felfedezi őt.

Warner Bros.

Míg az énekesnő különös öltözködési stílusáról híres (mindenki emlékszik a hús-ruhára), a filmben visszafogott a megjelenése. Ne lepődjünk meg, ha egyből nem ismerjük fel Gagát, aki egy egyszerű pólót és farmert visel. 

Gaga azonban nem csak a stílusát változtatja meg a film miatt, ugyanis az egyik sajtóközlemény szerint az énekesnő Stefani Germanottaként lesz feltüntetve a film stáblistáján, nem pedig a színpadi nevén, ugyanis ez az első főszerepe a mozikban, így érthető, hogy szeretné megkülönböztetni a filmes munkáját, az énekesi karrierjétől. 

Az Entertainment Weekly szerint a jelenetet az Empire Polo Clubban veszik fel, április 18-a és 19-e között. A szerencsés rajongók pedig a részesei lehetnek a forgatásnak, ugyanis 10 dollárért jegyet lehet venni. A bevétel a Born This Way alapítványnak megy.

A legutóbbi forgatási képek alapján azonban Bradley nemcsak az énekesnő mentora, hanem szerelme is.

DailyMail

Kattints ide a további képekért!

A film 2018. szeptember 28-án kerül a mozikba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek