Starity

Terápiás kutyák segítették a 13 okom volt szereplőinek munkáját

2017. április 18. 05:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Óriási siker a 13 okom volt című regény adaptációja, melynek forgatási munkálatai érthető módon megviselték a készítőket és a szereplőgárdát is.

hirdetés
Terápiás kutyák segítették a 13 okom volt szereplőinek munkáját
Fotó: Netflix

Bántalmazás, rágalmazás, erőszak, öngyilkosság – csak néhány borzalom, amit a 13 okom volt szereplőinek el kellett szenvednie, így nem csoda, hogy az őket életre keltő sztárokat megviselte a forgatás. A stresszt enyhítendő a készítők terápiás kutyákat alkalmaztak, hogy az állatok megnyugtassák a színészeket a forgatások közti szünetekben.

A Clay-t alakító Dylan Minnette szerint jól is jött a segítség és a kutyusok valóban jó hatással voltak rájuk. Főleg Katherine Langfordnak tett jót a kutyaterápia, elvégre az ő karaktere, Hannah szenvedte el a legtöbb sérelmet, melyekkel még színészként is nehéz volt megbirkózni.

Katherine cipelte az érzelmi teher nagy részét. Úgy értem, mindannyiunknak voltak nagyon érzelmes jeleneteink, de az egész történet az ő karakteréről szólt. Terápiás kutyák voltak a forgatáson – óránként egy kutya. Igazán megpróbáltak segíteni nekünk, sokat jelentett a kutyák jelenléte

– nyilatkozta a Popsugarnak Minnette.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek