Starity

Caitlyn Jenner nem kér a nőkből – férfiakkal szeretne ágyba bújni

2017. április 18. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Soha nem késő újrakezdeni! Ezt hirdeti a nemváltáson átesett ex-sportoló, Caitlyn Jenner is.

hirdetés

Idén nyáron már két éve lesz annak, hogy az egykori Bruce Jennerből Caitlyn lett, amit nemcsak rajongói, de rokonai is nehezen fogadtak el. A tévésztár nemrég elárulta, hogy a nemváltó műtét után teljesen magára maradt – még gyermekei is eltávolodtak tőle, amit érthető módon nehezményezett. Mostanra szerencsére többé-kevésbé túltette magát a történteken és előre néz a jövőbe. Saját bevallása szerint vágyik a szerelemre is, de nem érzi úgy, hogy nők oldalán kellene a boldogságot keresnie, ahogyan azt a múltban tette.

Az életem legfontosabb dolgait felsorakoztató listán az utolsó sorban áll a szex. Ez már régóta így van. Egy jövőbeli női társ? Igen, gondolok rá. Egy jövőbeli női szexpartner? Nem fog megtörténni. Legalábbis nem most. Talán sosem lesz már részem benne.

Saját valóságshow-jában, az I Am Caitben még úgy nyilatkozott a téma kapcsán, hogy sosem vonzódott szexuálisan férfiakhoz, de bizakodott abban, hogy pénisze átalakításával ez meg fog változni. Úgy tűnik, ez is eljött, hiszen a jövőben sokkal inkább férfiak, mint nők társaságára vágyik a hálószobában.

via Us Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek