Starity

Új dallal jelentkezett az Ayreon

2017. április 24. 07:07   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Idén jelenik meg a formáció új lemeze, de további különlegességgel is számolhat az Ayreon rajongótábora.

hirdetés
Új dallal jelentkezett az Ayreon
Fotó: Facebook / Arjen Lucassen

Az Arjen Lucassen által életre hívott csapat idén jelenteti meg vadonatúj nagylemezét, ami a The Source elnevezést kapta, és ami szokás szerint a metálvilág nagyjaival karöltve készül el. A zenész immáron az összes vendég kilétéről lerántotta a leplet, amit egy új dal bemutatása követett.

Arjen és társai nemrég egy újabb dalt hoztak nyilvánosságra a Star Of Sirrah nevezetű szám képében, melyhez egy dalszöveges kisfilm is készült. A dalban egyébként olyan énekesek hallhatóak, mint James Labrie, Hansi Kürsch (Bling Guardian), Tobias Sammet (Edguy, Avantasia), Michael Eriksen, Floor Jansen (ex-After Forever, ex-ReVamp, Nightwish, Star One), Russell Allen, a gitárért pedig a nagy sikerű Paul Gilbert felelt.

A zenekar néhány hónapja, hivatalos Facebook-oldalán keresztül tudatta a nagyérdeművel, hogy az új lemez mellé egy különleges fellépés is dukál, melynek érdekessége abban áll, hogy ez lesz az Ayreon első hivatalos megjelenése a színpadon. A koncerten egyébként olyan énekesek lesznek még láthatóak és hallhatóak, mint a Jansen-nővérek, Marco Hietala (Nightwish, Tarot, ex-Sinergy), Tommy Karevik (Kamelot), Marcela Bovio (ex-Stream Of Passion, ex-VUUR, The Gantle Storm), Anneke Van Giersbergen (VUUR, ex-Thr Gathering, The Gantle Storm) és még sokan mások. 

Maga az előadás egyébként idén szeptemberben kerül megrendezésre és két napot ölel majd fel. A csapat munkásságára nem jellemző a színpadi fellépés, sőt a formáció alapítója már évek óta nem lépett reflektorfénybe, így ez egy igazán különleges alakalom lesz, mind Arjen, mind az együttes számára egyaránt.

A koncert borítója

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek