Starity

Megérkezett az első betekintő a Shadowhunters 2B-be

2017. április 19. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sorozat közösségi oldalaira kedden került fel egy rövid videó, amely a folytatásba enged betekintést. A tizenegy másodperces előzetes a Jace-Clary-Simon háromszög alakulását mutatja be.

hirdetés
Megérkezett az első betekintő a Shadowhunters 2B-be
Fotó: Freeform

Örömteli napot jelentett a kedd a Shadowhunters rajongói számára; a széria készítői ugyanis elérkezettnek látták az időt, így megosztottak egy rövid előzetest a folytatásból. 

A félévadzáróban kiderült, hogy Valentine (Alan Van Sprang) mindvégig hazudott, így Clary (Katherine McNamara) és Jace (Dominic Sherwood) nem testvérek. Jace a hírt azonnal el is akarta újságolni szerelmének, ám tanúja lett a lány és Simon (Alberto Rosende) boldogságának. 

A Clace-rajongók szíve bizonyára darabokra tört az epizód végén és azóta is kíváncsian várják, mikor láthatjuk újra együtt kedvenc párosukat. A megosztott előzetes szerint erre sajnos nem kerül sor egyhamar: Jace elmondja ugyan az igazságot Clarynek, de tisztázza vele, nem akarja elrontani a boldogságát Simonnal. 

Az előzetest itt nézheted meg: 

A széria június 5-én tér vissza a Freeform képernyőjére.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek