Starity

Asana Mamoru Amerikában folytatja karrierjét

2017. április 21. 11:11   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 27 éves japán színésznő Amerikában szeretné folytatni karrierjének építését.

hirdetés
Asana Mamoru Amerikában folytatja karrierjét
Fotó: Instagram

A gyönyörű japán színésznőt és modellt, Asana Mamorut lehet, hogy hamarosan egy amerikai filmben láthatjuk viszont. A 27 éves színésznő elmesélte, hogy szeretne nagyobb karriert befutni, és nem csak hazájában szeretne ismerté válni. 

Asana már fiatalon elkezdett modellkedni, eleinte fehérneműket reklámozott, később lettek komolyabb projektjei, de mindig az volt az álma, hogy színésznő legyen. Első szerepét 2011-ben kapta a Zonbi asu című mozifilmben, ami eléggé megsoztó volt a japán közönség számára. Egy évvel később szerepet vállalt a Tôkyô mujirushi joshi monogatari című vígjátékban, ahol Naoki Kawano és Natsuki Kunimoto mellett ő volt az egyik főszereplő. Ezt követően számos felkérést kapott; szerepelt filmekben és sorozatokban is egyaránt. Mindezek mellett pedig folytatta a modellkedést, és több japán magazin címlapjára is felkerült. 

Asana elmesélte, hogy sok segítséget kapna Amerikában, hiszen több ismerőse dolgozik kint. Úgy gondolja, hogy ott tudná igazáb tökéletesíteni színészi tudását. Bár az angol nyelvet nem beszéli még tökéletesen, de beiratkozott egy kurzusra, hogy minél jobban meg tudja majd magát értetni. A színésznőnek az is önbizalmat ad, hogy számos honfitársa is Amerikában vált nemzetközileg ismerté. Azt még nem árulta és mikor költözik el japánból, de elmesélt, hogy a szilvesztert már amerikában szeretné tölteni. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek