Starity

Sabrina Carpenter Ariana Grandéval megy turnézni Brazíliába

2017. április 19. 20:08   |   Szerző: Alida

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Side to Side énekesnője Brazíliába is ellátogat a Dangerous Woman turnéjával. Ezúttal nem a Little Mix, hanem a fiatal Disney sztár kíséri majd el.

hirdetés
Sabrina Carpenter Ariana Grandéval megy turnézni Brazíliába

Sabrina Carpenter a Riley a Nagyvilágban című sorozat lezárása óta egyre több időt fordít énekesi karrierjére. Tavaly októberben bejelentette, hogy turnéra indul, ahol legújabb albumát, az Evolutiont fogja népszerűsíteni. Igaz a turné már lezárult az Egyesült Államokban, azonban az egykori Disney csillag májusban Europába is ellátogat. Az állomások között olyan városok is szerepelnek, mint Párizs, Milánó vagy Köln. 

A szőke szépség nyáron sem fog unatkozni ugyanis, Ariana Grande előzenekara lesz majd a Dangerous Woman turnén Brazíliában. A rajongókat váratlanan meglepetésként érte a hír, miszerint a dél-amerikai állomásokon nem a Little Mix, hanem Sabrina Carpenter lesz az előzenekar. 

A sztár ezzel a bejelentéssel értesítette a brazíl rajongókat:

Brazília jövök!!!! Alig várom hogy felléphessek Rióban és Sao Paulóban a Dangerous Woman turnén az imádnivaló Ariana Grandéval. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek