Starity

Ezek a legkeresettebb fürdőruhák a weben ebben a szezonban

2017. április 20. 10:10   |   

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha rendszeresen ellenőrzöd a divat trendeket és divat rajongó vagy, akkor tudod, hogy a tavaszi divat trendek már elkészültek. A mindennapi kötelességeink, sajnos, nem engedik meg, hogy azt viseljük, amit a kifutón bemutattak. Előkészítettük, csak neked, az idei szezon divat trend áttekintését, ami alkalmas a mindennapi kötelezettségek elvégzésére és a várva várt nyári vakációra egyaránt.

hirdetés

A retró stílus a fürdőruhákban is megjelenik idén – egyrészes fürdőruhákkal, monokinikkel, engedd, hogy felébredjen a régi idők nosztalgiája. Ne aggódj, nem fogsz elavultan kinézni vagy elcsúszott stílusúan! Épp ellenkezőleg – idén a monokinik kiemelik a vonalaidat és gondoskodnak a divatos retró külsőről, amik visszakerülnek a fürdőruhák divat világába!

Még egy egyrészes fürdőruha modell, csipkével inspirálva, a PATIENCE fürdőruhák. Egyszerű szabás csipkével szépen kiemelt, és a kis gombok az oldalán fölteszik az i-re a pontot az egész látványban.

Ha szereted a virágos mintákat, akkor egyszerűen nem lehetsz a TERIKA fürdőruha nélkül ebben a szezonban. A figyelemre méltó mintákat figyelemre méltó szabással érték el – szerintünk nem fogod tudni megszámolni egy kezeden az összes vonalat és kis részletet, amik gondoskodnak arról, hogy úgy nézz ki, mint a legnagyobb divat sztár a tengerparton.

Ha nem vagy egy nosztalgikus típus, ne aggódj. Még a kétrészes fürdőruhák is segítenek a bámulatos külső elérésében. Az idei éve választéka, egy szóval, végtelen!

Választhatsz klasszikusat és egy bikini modell mellett is dönthetsz. Az idei szezon legnagyobb divat sikerét ajánljuk – az ELDREDA fürdőruhát. Néhány ékszerrel viselve feléleszti a fiatalos megjelenésed.

A fiatalos és kényelmes stílust elérheted a MILA fürdőruhával is. Ezekkel, a strandon töltött idő a kedvenc könyveddel igazi divat öröm lesz!

A csábító és minimalista külsőről a MANDORLA fürdőruha fog gondoskodni. A szabása és színe száz meg egy pillantásról fog gondoskodni és megemeli a magabiztosságod; és az időtlen tervezés pedig a divatos kinézetről fog gondoskodni.

Az idei év divatos modell sajátságai a sportos-elegáns modellek. Megengedik a sportos tevékenységeket; és az egész ábrázat elegánsan fog kinézni, a kis részleteknek és gyönyörű szabásnak köszönhetően egyszerre.

Az egyrészes fürdőruhák hívei le lesznek nyűgözve a fürdőruha TRINITY által. Csábító színek és a szofisztikált masni részlet a csípő tájékon is gondoskodni fog a különleges megjelenésről.

Az előző fürdőruhákhoz hasonló, de mégis különböző, a fürdőruha SANTORINI. Segíteni fog abban, hogy megmutasd mindenkinek, hogy te más vagy, és abban is segít, hogy a gyengeségeket eltakarja és laza érzetet biztosít.

A nyár folyamán, a fürdőruha mellett, nem hagyhatod ki a lenyűgöző ruhákat a szekrényedből, amik kiegészítik a nyári ruházatod!

Emlékszel a virágos fürdőruhákra? Szeretnéd , hogy ezek a virágminták uralkodjanak a ruhádon is? Kicsi, pici és tökéletes még nagyobb virágos minták elvisznek a virágzó nyári mezőre, ahol elfelejted majd  a mindennapos problémákat!

Itt az idő kilépni a téli rutinból és felfrissíteni a szekrényed. Ruhák különböző stílusokban, hosszú, mintás pólók, a tunika kinézet állandó a divat világban, ezért nem hagyhatod ki őket a választásból.

Nem felejtkeztünk el a hosszú ruha fanatikusairól sem. Sétálj a város régi részén keresztül a romantikus nyári estéken és édesen bűnözz a kedvenc fagyiddal, tökéletes lesz az egyik hosszú ruhánkban. 

Szeretnénk még több dologgal megbízni. Elegánsan érezzük magunkat a CICCI nyári ruhánkban, ami a könnyedségével biztosan egy olyan ruhadarab amit szeretnél viselni, amikor a kinti hőmérséklet eléri a tetőpontját.

A mi kis segítségünkkel, egy felejthetetlen 2017-es nyár vár rád!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek