Starity

Új videóval jelentkezett a Trees Of Eternity

2017. április 22. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan megjelenik az egy éve rákban elhunyt Aleah posztumusz lemeze, egykori zenésztársai pedig újabb szöveges videóval emlékeznek a tragikusan fiatalon eltávozott énekesnőre.

hirdetés
Új videóval jelentkezett a Trees Of Eternity
Fotó: Facebook/Trees Of Eternity

Aleah Stanbridge 2016. április 18-án, 39 éves korában hagyta el az élők világát, miután elveszítette a rákkal vívott, több évig tartó harcát. A rettegett kórt 2013-ban diagnosztizálták a gyönyörű és tehetséges énekesnőnél, ám kis kihagyás után folytatta zenésztársaival a Hour Of The Nightingale című album felvételeit, amely tavaly novemberben került a boltok polcaira. Aleah párja, Juha Raivio elmondta: nem gondolta volna, hogy a lemez, amely néhai párjának állít emléket, ennyire sikeres lesz, többször szót ejtett arról, hogy végtelenül hálás a rajongóknak a szeretetért, amit tőlük kap. 

Április 18-án, Aleah halálának évfordulóján újabb videóval jelentkezett az örebrói csapat A Million Tears, a Broken Mirror és a Hour Of The Nightingale után, a The Eye Of The Night című szerzemény képében, amelyet a Youtube videómegosztó oldalon tekinthetünk meg.

Nemrég beszámoltunk arról, hogy Aleah posztumusz kiadványa -amelyet Juha a Hallatar csapattal és a Draconian énekesnőjével, Heike Langhans-szal karöltve készített el- hamarosan kapható lesz, a Hour Of The Nightingale-hez hasonlóan szintén a finn Svart Records kiadó gondozásában kerül majd forgalomba.

Legfrissebb Facebookos bejegyzésében a csapat megható szavakkal emlékezett meg Aleah-ról, egyúttal köszönetet mondtak mindenkinek, aki megvásárolta az albumot.

Köszönjük mindenkinek, aki megvásárolta a lemezt, életben tartva Aleah örökségét és terjesztve az ő zenéjét!

– olvasható a zenekar sorai között.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek