Starity

Klippremier: Alestorm - Alestorm

2017. április 22. 13:01   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan a boltokba kerül a csapat legújabb nagylemeze, ma pedig megosztották a saját magukról elnevezett dalholz készült kisfilmet.

hirdetés

Januárban számoltunk be arról, hogy az immáron Bodor Mátéval (ex-Wisdom, Leander Kills, All But One) kiegészült kalózmetált játszó csapat stúdióba vonult felvenni legújabb nagylemezét, a No Grave But The Sea-t. Néhány hónapja már azt is megtudhattuk, hogy az újdonság  május 26-án hódítja majd meg a világot, ezzel egyidőben pedig közzétették a lemez borítóját és dallistáját is.

A múlt hónapban pedig a Christopher Bowes vezette csapat arról is lerántotta a leplet, hogy már javában forognak a kamerák Szerbia fővárosában, Belgrádban, ahol rögzítésre kerül legújabb videóklipjük, ám azt még nem árulták el, hogy melyik dal kap majd egy különleges képi világot. Később azonban kiderült az is, hogy a csapat nem csupán egy, hanem egyszerre két kisfilmet forgat, melyek egyike néhány perce debütált a Napalm Records emezkiadó hivatalos YouTube-csatornáján. 

Az első kisfilm az Alestormhoz készült, melynek különlegessége az, hogy magáról a csapatról szól; a kalózokról, az ivásról és csupa olyan dolgokról, ami a formáció stílusát jellemzi. A videóklip képi világa pedig nagyon mókásra sikeredett, hiszen a tagoknak megkell küzdeniük a saját bandájukért, valamint a színpadért is. Íme:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek