Starity

Berendelték az X-akták 11. évadát

2017. április 22. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan érkezik az ikonikus sorozat újabb, szám szerint tizenegyedik évada.

hirdetés

2016 januárjában mutatta be az amerikai Fox az X-akták tizedik évadát, melyet hatalmas népszerűség övezett. A széria rajongói hat héten keresztül követhették nyomon a hat részből álló szezont, ami ismét betekintést engedett Mulder és Scully életébe.

Mivel a széria kiemelkedő nézettséget produkált a csatornán, ezért a Fox fejeseinél nem volt kérdés, hogy folytassák-e a sorozatot. A berendelés azonban addig nem történhetett meg, amíg a főszereplőket életre keltő David Duchovny-val és Gillian Andersonnal, valamint a sorozat kreátorával, Chris Carterrel nem tudnak megegyezésre jutni.

Emiatt szerencsére már nem kell aggódnunk, ugyanis a Fox ma hajnalban jelentette be, hogy folytatódik a széria, melynek tízrészes tizenegyedik szezonját a 2017-18-as szezonban fogják bemutatni. A forgatást nyáron kezdik meg Vancouverben.

Ikonikus karakterek, bőséges történetmesélés, merész alkotók – ezek a tökéletes tévéműsorok fémjelzései. És ezek egyikei azoknak az okoknak, hogy miért is van mély hatással több millió rajongóra világszerte az X-akták. 

Chris kreativitása David és Gillian zseniális munkájával együtt továbbra is előrébb hajtja ezt a popkulturális jelenséget, és mi izgatottan várjuk, milyen újabb rejtélyeket fog felderíteni Mulder és Scully az X-akták következő fejezetében

A plakát

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek