Starity

Megérkezett a ByeAlex és a Slepp és Lotfi Begi újabb közös szerzeménye

2017. április 22. 13:01   |   Szerző: szendreigabriella

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megérkezett a ByeAlex és a Slepp és Lotfi Begi újabb közös szerzeménye, a B A B A B Ó.

hirdetés

Április 21-én megjelent ByeAlex és a Slepp és Lotfi Begi újabb közös szerzeménye, a B A B A B Ó című dal. A dalt Alex írta és a managere mutatta meg Lotfinak. A DJ-nek abszolút megtetszett a dal és rögtön üzent Alexnak, hogy ezt meg kell csinálniuk közösen. Így született meg a végleges verzió. A zenészek már másodjára dolgoznak együtt, ugyanis a Még mindig című szerzemény remix változatát is Lotfi Begi készítette.

A klip különlegessége, hogy Alex Facebook-oldalán osztotta meg rajongóival, hogy lehet jelentkezni a klipbe szereplőnek. A kisfilmet több napig forgatták, olyan városokban, mint Budapest, Szeged, Miskolc és Debrecen. A klipben a rajongókon kívűl látható még, ahogy Alex éppen randizik Budapest utcáin egy lánnyal, valamint, hogy Lotfi, Alex és a Slepp együttes tagjai egy jókedvű csocsó-meccset játszanak. A vizuális felvételt megszínesítik még Artim Rebeka rajzai is. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

új dal klipp ByeAlex
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek