Starity

Megérkezett Martina Stoessel ruhakollekciója

2017. április 22. 13:01   |   Szerző: Alida

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Violetta sztárja nem titkolja, nagyon szereti és követi a divatot. Ezúttal nem zenét, hanem egy ruhakollekciót dobott piacra.

hirdetés
Megérkezett Martina Stoessel ruhakollekciója
Fotó: TINI by Martina Stoessel

Tini egyre több mindenben szerettné kipróbálni magát, ezért most divattervezőnek állt. A színész és énekesnő mostanában elég elfoglat, ugyanis éppen első szólólemezét népszerűsíti a Got Me Started névre keresztelt turnéján. A turné első állomásán, Madridban, jelentette be a nagy hírt,miszerint létrehozta legújabb ruhakollekcióját, ami a TINI by Martina Stoessel nevet kapta. 

Közösségi oldalain közzé tett egy videót majd így nyilatkozott:

Nagyon izgatott és büszke vagyok, amiért végre bejelenthetem, hogy az új ruhakollecióm, a TINI by Martina Stoessel hamarosan megjelenik. Mondjátok el, mit gondoltok erről a videóról. Alig várom, hogy több részletet oszthassak meg veletek hamarosan!!

A sztár betekintést is engedett a színfalak mögé, hogyan is készült a kollekció. Ezen a linken lehet megrendelni a ruhadarabokat. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek