Starity

Lemondta oroszországi fellépését Tarja

2017. április 22. 21:09   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Nightwish egykori énekesnője a napokban orvosi segítségre szorult, mivel gondok adódtak a hangjával.

hirdetés
Lemondta oroszországi fellépését Tarja
Fotó: Facebook/Tarja

Szomorú napra virradtak Tarja oroszországi rajongói, ugyanis az énekesnő karrierjébe közbeszólt egészségi állapota. A finn énekesnő az utóbbi időben megállás nélkül dolgozott - és még jelenleg is folyamatban vannak a legújabb lemezével kapcsolatos munkálatok – így nem meglepő, hogy egészsége most megájjt parancsolt az énekesnő számára.

A Nightwish egykori énekesnője a rajongók megértését kérve lemondta az április 20-ára tervezett fellépést, mivel hangszálgyulladással küzd, az orvosok pedig szigorú pihenésre utasították őt, a mielőbbi gyógyulás reményében. Az előadás természetesen Turunen felépülése után haladéktalanul meg lesz tartva.

Érdekesség, hogy a dalospacsirta évekkel ezelőtt már szembenézett egy hasonló betegséggel, amikor még a Nightwish frontasszonya volt, társai akkor szintén elhalasztottak néhány fellépést, hogy énekesnőjük mielőbb felépüljön.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek