Starity

Babát vár a Sugababes alapítója

2017. április 25. 07:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Instagram-oldalán fedte fel titkát a brit énekesnő, miszerint áldott állapotban van.

hirdetés

Siobhán Emma Donaghy, aki 2000-ben a Sugababes lánycsapat egyik alapítójaként robbant a zeneiparba, jó ideje nem hallatott magáról. Miután 2001-ben búcsút intett Mutya Buenának és Keisha Buchanannek, a divatiparban próbált szerencsét és két szólóalbumot is piacra dobott, ám csak mérsékelt sikereket ért el. 2012-ben Mutyával és Keishával ismét egymásra találtak, MKS néven alapították újra együttesüket, miután a Sugababes nevet Heidi Range, Amelle Berrabah és Jade Ewen vették át. Ekkoriban arról szóltak a hírek, miszerint a lányok dalszerzésbe fogtak és lemezt terveznek az üzletek polcaira dobni, ám jelenleg is várat magára a dolog.

A vörös hajú énekesnő mindazonáltal egy egészen más irányú elfoglaltság elé néz, ugyanis az Instagramon közzétett bejegyzéséből megtudhattuk, hogy első gyermekét hordja szíve alatt, aki a nyár elején fog világra jönni. (A kis jövevény apukája Siobhán férje, Chris McCoy, akivel 2013 januárjában házasodott össze az énekesnő.) Gratulálunk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek