Starity

Így folytatódik a Bexi-sorozat

2017. április 24. 07:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kevesebb, mint egy hónap múlva kerül a könyvesboltok polcaira Leiner Laura legújabb ifjúsági regénye, az Egyszer, ami a népszerű Bexi-sorozat hatodik és egyben utolsó kötete, így rengeteg izgalmat tartogat az olvasók számára.

hirdetés
Így folytatódik a Bexi-sorozat
Fotó: Facebook/Bexisorozat

Május 15-étől vehetik kézbe az olvasók Leiner Laura legújabb könyvét, ami az Egyszer címet viseli. Az írónő regényét a Bexi-sorozat rajongói hónapok óta türelmetlenül várják, hiszen a főszereplő Budai Rebeka egy igen fontos döntés meghozatala előtt áll, amely hatást gyakorolhat a Nagy Márkkal való kapcsolatára is. Vasárnap délután került fel Laura hivatalos oldalára a könyvsorozat befejező kötetének rövid ismertetője a teljes borítóval együtt.

Bexi kezd besokallni a popszakmától. A lehetőség, hogy folytathatja tanulmányait, ráadásul olyasmivel foglalkozhat, amit igazán szeret, miközben megmaradnak neki a barátai, Aszádék, Antiék, Körte és persze a legfontosabb, Nagy Márk... túl szép, hogy igaz legyen. Azután az őrült hét után a balatoni nyaralóban minden megváltozott, Bexi és Nagy Márk kézen fogva léptek be, hogy együtt nézzenek szembe a kiadó tulajdonosával, de nem biztos, hogy a kapcsolatuk kibírja mindazt, ami rájuk vár.

Ilyen lesz a borító I Fotó: leinerlaura.hu

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek