Starity

Kilenc celeb, aki nyilvánosan veszett össze az exével a közösségi médián

2017. április 23. 16:04   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

El tudtok képzelni annál jobb elfoglaltságot, mint nyilvánosan összeveszni az exetekkel?

hirdetés

Bárki érezhetett már úgy, hogy kikiabálná az érzéseit a nagyvilágnak, miután az exe mélyen megbántotta. A celebek sem kivételek, csak rájuk több szem szegeződik. Most nézzünk olyan hírességeket, akik beszóltak egykori kedvesüknek Instagramon vagy éppen Twitteren.

1. Dove Cameron

2016-ban felbontotta az eljegyzését Dova és a volt Disney Channel sztár, Ryan McCarten. Előtte négy évig randiztak. A rajongók rendkívül csalódottak voltak, és mivel a pár nem adott ki hivatalos közleményt, senki nem tudta, mi történt pontosan.

Az egyik rajongó simán annyit írt kommentbe, hogy Ryan, mire Dove befejezte a mondatot: „szörnyen bánt velem”. Aucs!

2. Selena Gomez

Selena és Justin nagy valószínűséggel mérgező kapcsolatban voltak, hiszen bár legalább tízszer szakítottak, mint a tízszer újra összejöttek. Biebs meg is csalta a latin szépséget nem egyszer, aki végül 2014-ben a Heart Wants What It Wants slágerével öntötte ki a szívét, mielőtt rehabra vonult volna.

Előtte azonban helyretette exét, aki híresen csúnyán bánik rajongóival, és a Vogue interjúból az is kiderült, hogy azt sem szerette, mikor Gomez leállt a szelfit kérőkkel.

Ha nem fejezitek be a piszkálódást, priváttá teszem az Instagramom

– fenyegetőzött JB, mire Gomez egyszerűen ennyit írt:

Ha nem tudod elviselni az utálkozást, talán nem kéne feltöltened több képet a csajoddal lol – kettőtök között kéne, hogy különleges legyen. Ne a rajongóidra légy mérges. Ők mindenki előtt szerettek és támogattak téged.

A történet itt nem ért véget, hiszen JB szerint vicces, hogy olyanok szólnak be neki, akik csak kihasználták a hírnevét, mire Selena kikérte magának, hiszen a megcsalások ellenére is vele maradt. Justin ezután hónapokra törölte az Instáját...

3. Calvin Harris

Taylor a szakításuk után hadjáratot indított Harris ellen, hogy rossz színben tüntessék fel a DJ-t ilyen vagy olyan módon. Harris ezt azonban nem nézte el, és Twitteren fakadt ki, miszerint nem fogja engedni, hogy úgy eltemesse őt TayTay, mint ahogy Katy Perryt. 

Ha boldog vagy, foglalkozz a pároddal, ne az exeddel – tanácsolta Harris

4. Jai Brooks

Ariana évekig járt egy ausztrál YouTube-sztárral, majd 2013-ban szakítottak. Azt pletykálták, hogy Ari hűtlen volt, amit Brooks meg is erősített. Egy hosszú posztot írt Twitlongerre, amiben beszólt Arianának és kiöntötte a szívét. 

Igen, megcsaltak. Igen, ez szívás

kezdte.

5. Ariana Grande

Ariana, aki alapból a nagy szájáról ismert, természetesen másnap reggel visszaszólt Jai-nek, és Twitteren kezdett csipogni arról, hogy Jai mennyire elkeseredett, hogy visszaszerezze őt, és már korábban is megfenyegette, hogy rossz színben tünteti fel a sajtó előtt, ha nem ad neki még egy esélyt.

„Az a nő leszek, akit édesanyám nevelt. Tovább lépek stílusosan, emelt fővel... De nem leszek egy férfinek sem sajtó lehetőség”– szólt többek között

6. Iggy Azalea

A rapper felbontotta eljegyzését Nick Younggal, miután egy kiszivárgott szexvideóról tudta meg, hogy vőlegénye nem olyan hűséges, mint gondolta.

Azért szakítottam Nickkel, mert rájöttem, hogy nőket hordott haza, mikor nem voltam otthon. A biztonsági felvételeken vettem észre. Ez volt a második lövése a mellkasomba. Úgy érzem, nem is tudom, kit szerettem ilyen hosszú ideig

– írta.

7. James McVey

The Vamps gitárosát, James McVey-t rajongók kezdték megtaggelni olyan fotókon, amin egykori barátnője, Kirstie Brittain más pasit csókolt. James megkérte a rajongóit, ne jelöljék be őt többet, majd Twitteren hagyott több üzenetet a hűségről és bizalomról.

Bizalom és a hűség a legfontosabb egy kapcsolatban. Ha ezek nincsenek meg, akkor semmi értelme az egésznek. Nem tudom, miért adom olyan könnyen a szívem

8. Chris Zylka

A színész Lucy Hale-lel randizott még 2012-ben. Úgy tűnt, nagyon jól megvannak egészen addig, míg a szakításuk után semmi jót nem tudott mondani a PLL sztárjáról.

Amikor egy rajongó Lucyről kérdezte őt Twitteren, Chris csúnyán beszólt exének, állítva, hogy csak azért szakított vele, mert a színésznő túl jónak érezte magát hozzá.

Remélem tudja, hogy van különbség a celebek és a filmsztárok között. A celebek eltűnnek, míg a filmsztárok örökké fent maradnak

– folytatta, megkérdőjelezve a lány tehetségét.

Később Chris bocsánatot kért, mondván, hogy fájt neki a szállítás, és szerinte Lucy fantasztikus, és reméli, hogy boldog lesz az életében...

9. Taylor Swift

TayTay nem egyszer rajta lehetne a listán, hiszen szinte az összes exének beszólt valamilyen módon. Joe Jonast Ellen műsorában savazta, miután telefonon szakított vele, míg John Mayernek egy külön, nagyon direkt dalt írt Dear John címmel. 2013-ban azonban Harry Styles volt az áldozata a VMA-n:

Köszönöm az exemnek, aki ihlette a dalt, hiszen most nyertem egy szobrot

– mondta, majd Styles felé nézet, akinek szerencsére felvették a mindent elmondó reakcióját. Taylor több sokat mondó posztot is lájkolt Styles ellen a közösségi médiákon, míg díjátadókon az akcentusából csinált viccet.

Harry sem volt szűkszavú, miután a Rolling Stone első interjújában Tayről kérdezett:

Szerettem volna egy privát randit, azonban neki más tervei voltak

– árulta el, hozzátéve, hogy minden jót kíván neki, és nagyon tetszettek neki a dalok, amiket vagy ő ihletett, vagy nem.

Én szeretem a kapcsolat részleteit megtartani magamnak, eléggé privát ember vagyok

– magyarázta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek