Starity

Eva Longoria mindent tagad: „Nem vagyok terhes!”

2017. április 24. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban járták be a világsajtót azok a képkockák, melyek arra engedtek következtetni, hogy a Született feleségek 42 éves sztárja áldott állapotban van.

hirdetés

Jövő hónapban már egy éve lesz annak, hogy Eva Longoria férjhez ment, így nem csoda, hogy rajongói minden pillanatban azt várják, mikor jelenti be végre, hogy gyermekáldás elé néznek. A színésznő múlt csütörtökön, egy nyaralása alatt készült videót osztott meg magáról, aminek következtében arról kezdtek pusmogni rajongói, hogy úton van a baba. A felvételen ugyanis a szokásosnál picit kerekebb Eva pocakja, ezért is tűnt fel a fanatikusoknak, ám kedvüket hamar lelombozta a barna hajú szépség, amikor közölte velük: nincs alapja a szóbeszédnek – nem vár gyermeket.

Jó reggelt mindenkinek! Ez az utolsó napunk a paradicsomban. Kimerült vagyok. Ma reggel edzeni voltunk. Láttam pár fotót magamról, melyeken dagadtnak nézek ki. Azt kell, hogy mondjam, a sajt miatt van. Nem vagyok terhes, csak sok sajtot, bort és palacsintát fogyasztottam. Azért osztom ezt meg veletek, mert folyton hívogat a családom, hogy várandós vagyok-e. Igen, úgy nézek ki, de csak a sajt az oka, emiatt fújódtam fel. Bárkivel megtörténhet

– írta az Instagramon Eva.

A színésznő egyébként saját bevallása szerint készen áll arra, hogy gyermekekkel ajándékozza meg a férjét.

Ha megtörténik, megtörténik. Ha becsúszna egy gyerek, áldásként élném meg

– nyilatkozta egy korábbi interjúban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek