Starity

Chris Pratt csillagot kapott a hollywoodi Hírességek sétányán

2017. április 24. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár a színész évek óta Hollywoodban kamatoztatja tudását, az igazi világhírnevet A galaxis őrzői és a Jurassic World hozta meg neki.

hirdetés

Kétségtelen, hogy Chris Pratt számára hosszú út vezetett a sikerig. Szintén a filmszakmában tevékenykedő felesége, Anna Faris már világszerte nagy népszerűségnek örvendett, amikor ő még csak a sokadik szerepében is a szárnyait bontogatta, majd A galaxis őrzőivel beírta magát a filmtörténelembe. Innen egyenes út vezetett a Jurassic World főszerepéhez, ma pedig már az egyik legkapósabb színész Hollywoodban.

Érdekesség, hogy Pratt színészi karrierje megkezdése előtt felszolgáló volt, de ezt leszámítva nem tartott a tarsolyában B-tervet arra az esetre, ha mégsem futna be.

Azt csinálom, amit szeretek. Nem olyan, mintha dolgoznék, még akkor sem, ha ezt teszem. Jól érzem magam. Alig bírom visszaszorítani az örömöt és a hálát, amit emiatt érzek. Azért írom most ezt a posztot, mert biztosan van köztetek is olyan, aki az álmait hajszolja... Én tizenöt éve minden nap ugyanezzel a szenvedéllyel ébredek, de csak nagyon apró lehetőségeim adódtak korábban. Keményen kellett küzdenem, és olykor éheztem is. Csak szardíniára tellett, és sokszor azt is nehezemre esett kitalálni, hogyan spóroljak meg egy kis benzinpénzt. Sosem volt B-tervem. Sosem szűntem meg hinni az álmaimban. Soha az életben. Te se add fel!

– írta az Instagramon közzétett tavalyi posztjában a színész, aki április 21-én végre átvehette az őt megillető csillagot Hollywoodban, a Hírességek sétányán. Köszönőbeszédében hálát mondott a szüleinek, menedzserének és feleségének, akik mindig, minden körülmények között kiálltak mellette és támogatták őt, bárhová is vitte a sors.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek