Starity

Ruha, ami kiváltotta a lelkesedés hullámát

2017. április 24. 10:10   |   

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha rendszeresen követed a ruha divat trendeket és szereted a divat hetet, akkor tudod, hogy a nyári ruha divat trendek már megalakultak. A trendeket a kifutóról sajnos nem tudjuk teljes mértékben kihasználni a mindennapi teendőinkhez, de talán részben figyelembe tudjuk venni és kombinálni egy kicsit, hogy egy saját, egyedi megjelenést alkothassunk.

hirdetés

Mindannyian tapasztaltuk már, hogy egy hosszú munkanap és egyéb kötelezettségek belekényszerítenek bennünket egyfajta divatos rutinba. A legjobb tanács ezek elkerülésére, hogy mindig gondolkozzunk azon, hogyan kombináljuk a szekrényben található ruháinkat, folyamatosan alkossunk új divatos párosításokat a saját ízlésünk szerint.

Itt az idő egy új ruházathoz ami kihúz a napi rutinodból és mi hisszük, hogy még a kis dolgok is nagy változásokat tudnak előidézni a megjelenésedben és a magabiztosságodban.

Talán nem sokan töltjük a napjainkat gondtalanul, felelősségek nélkül és még munkába se kell menni. Mindannyiunknak, akik járunk dolgozni, még elegánsabban kell kinéznünk és nem engedhetünk meg magunknak nemtörődöm külsőt nadrág és felső kombinációval, ezért a ruhára esküszünk.

Az egyszerű, egyszínű ruha minimalista stílusban kontraszt-színű ékszerrrel kombinálva időtlen külsőt varázsol, és olyan párosítással, amit nem hagyhatsz ki és megjelenhetsz benne egy megbeszélésen vagy könyvtárban, akárcsak ezzel a ruhával, az elegancia választása nem hiányzik.

Még több laza mindennapi kötelességekhez, felvehetsz lazább ruhákat és adhatsz még több színt és mintát. És még ha a tavalyi trend a pasztell és nyugalmas színek voltak, akkor idén minden a harsány színekről és bátor mintákról szól, amit a mintás ruhák imádnak.

Ne félj kombinálni a ruhákat mintákkal és még több mintával, mert a megfelelő ruha választásával nagyszerű stílust alkothatsz, ami idén irányítja a kifutót.

Van még egy időtlen trend ami tartalmazza az összes fent említett dolgot. Ruhák virágos mintával elengedhetetlen trendek minden évben. Menjünk a kicsi vagy nagyobb mintára vagy csak egy szál virágra a ruhádon, ez egy olyan trend, amit idén nem hagyhatsz ki. Egy könnyed ruha választásával megalkotod a végtelen lehetőségek kombinációit cipővel, kabáttal, pulóverrel és természetesen nem felejtheted el a cuki szalmakalapot sem, ami hab lesz a teljes megjelenéseden.

Az összes kötelezettség után szükséges pihenni egy kicsit és ha nem megterhelő a séta a város régi része körül, főleg nyáron, akkor ez egy jó választás. A hosszú ruhák választása könnyű kabáttal kombinálva könnyed stílust teremt, így laza estét tölthetsz el egyedül vagy párban.

Nyári napokon hozzáteszünk a fürdőruha megjelenésünkhöz. Idén a fürdőruhák hangsúlyt fektetnek a színekre és mintákra. Ezek a modellek a legforróbb darabok idén nyáron és megnyertek bennünket és a legnagyszerűbb divat hírességeket is.

Még a 60-as és 70-es évek fürdőruha divatja is visszajött, amikor a divat világot ellepte az egyrészes fürdőruha. Ez a divat siker újra divatba jött és különösen érdekes, hiszen mindenféle testalkatra alkalmas, és segít eltakarni a néhány extra kilogrammot. Egyrészes fürdőruhák érdekes formákkal és kis részletekkel gyorsan meggyőzték a divat világot és megfigyelheted, hogyan uralkodnak a kifutón.

Teremtsd meg a saját egyedi és jellegzetes stílusod, ami képvisel téged és egy kicsit merészebbé tesz, de kérlek kövesd a tanácsunkat, mert a kevesebb néha több!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek