Starity

Gidófalvy Attila otthagyta a Lordot

2017. április 25. 06:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egyik legnépszerűbb magyar rockzenekar billentyűse úgy határozott, otthagyja a Lord zenekart.

hirdetés
Gidófalvy Attila otthagyta a Lordot

Az idén negyvenöt éves Lord zenekarnak súlyos problémákkal kellett megküzdenie ebben az évben. Billentyűsük, Gidófalvy Attila több őssejt-beültetésen is átesett az utóbbi időben daganatos megbetegedése miatt, most pedig úgy döntött, elhagyja a zenekart – döntésének nincs köze betegségéhez.

Ebben a rövid közleményben szeretném tudatni veletek, mert nagyon fontos számomra, hogy tőlem halljátok: 30 év után, 2017. április 21-től nem vagyok a LORD zenekar tagja. Döntésemet hosszadalmas mérlegelés után (hiszen volt időm most bőven) fájó szívvel hoztam meg, amiben nem játszik szerepet a betegségem, mert továbbra is zenélek, és aki szereti azt, amit nyújtani tudok a színpadon, megtalál. A részletek, úgy gondolom kizárólag rám és a zenekarra tartoznak, és nem kívánom nyilvánosságra hozni

– olvasható a legendás billentyűs Facebook-oldalán.

A bejelentés sok Lord-rajongót elkeserített, és mindenki csak találgatni tudott, mi késztette kilépésre a csapat volt billentyűsét, ám a minap a Lord zenekar is közzétett egy nyilatkozatot, melyben hosszasan ecsetelte Gidó kilépésének okát, hivatkozott a Takáts Tamás által vezetett Karthago zenekarbeli elfoglaltságaira, és az új billentyűs eltökéltségére.

A jelenlegi helyzetet nem a zenekar idézte elő. Gidó a lemez megjelenését és az Aréna koncertet még megvárva, visszaérkezését ígérve egyszer csak így döntött. Elmegy. Mert el akar menni. Elfogadjuk. De mi maradunk, mert mi maradni akarunk. Itt, Nektek, Veletek. Továbbra is számítunk rátok, mert Ti is mindig számíthattok ránk. A zenekar a témát ezzel lezártnak tekinti. Kérünk titeket, hogy tegyetek ti is így

– áll a közleményben

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

rock magyar zenekar lord
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek