Starity

Így köszöntötte Zayn Malik a szülinapos Gigi Hadidot

2017. április 24. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyönyörű modell tegnap ünnepelte 22. születésnapját, mely jeles alkalommal imádott szerelme is felköszöntötte.

hirdetés

Boldog szülinapot az én mindenemnek

– írta Zayn az alábbi felvétel mellé az Instagramon, Gigitől pedig azt is megtudhattuk, hogy az ünnepléshez egy egyszerűségében gyönyörű torta is társult.

A szerelmesek egyébként idén ősszel már a második évfordulójukat ünneplik és láthatóan boldogabbak, mint valaha! Kapcsolatuk mindezidáig erősnek és sziklaszilárdnak bizonyult, már a házasság gondolata is felmerült közöttük.

 

Zayn Malik (@zayn) által megosztott bejegyzés,

Gigit természetesen nemcsak párja, hanem húga, Bella is felköszöntötte a nagy napon. A testvérek gyerekkoruk óta közel állnak egymáshoz, viszonyukat pedig még tovább erősítette, hogy karrierjükben is társközösséget vállalnak – mindketten az IMG Models üdvöskéi.

Isten éltesse sokáig a legjobb barátomat!!!!!!!! Ő az én példaképem! Ő az én emberem. Minden nap szerencsésnek érzem magam, amiért a testvéremnek hívhatlak téged. Nem ismerek senkit, aki ennyire nagylelkű, okos, vicces, tehetséges, keményen dolgozó, artisztikus, szerethető, tiszteletteljes és gyönyörű lenne, mint te vagy!

 írta Bella.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek