Starity

9 jópofa ábra arról, mi a különbség a női és a férfi barátság között

2017. április 24. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nők és férfiak sokban különböznek egymástól, de az biztos, hogy ha barátságról van szó, kiállnak egymásért. Az ugyan a mai napig vitatott, hogy a két nem képviselői között lehet-e pusztán barátság, de nemen belül sokszor életre szóló „cimboraságok” köttetnek. Hogy mennyiben más a nők és a férfiak közötti viszony egy ilyen kapcsolatban, azt az alábbiakban mutatjuk be nektek.

hirdetés

Különbözőképpen kötnek barátságot a nők és a férfiak
Közös bennük, hogy segítenek ruhát választani egymásnak I NŐK: „Szeretném megvenni ezt a rucit. Mi a véleményed?” / FÉRFIAK: „Szeretném megvenni ezt az öltönyt. Mi a véleményed?”
Amikor véletlenül ugyanolyan ruhában jelennek meg I NŐK: „Úgy néünk ki, mint az ikrek!” „Miért nem szóltál, hogy ezt a ruhát veszed fel?” / FÉRFIAK: „Póló-tesók vagyunk!”
Együtt élik meg a nehéz pillanatokat I NŐK: „Odaadhatom neked a kalapomat!” / FÉRFIAK: „Bilifejű!”
Mindent tudnak egymásról I NŐK: „Ez a tegnapi karaoke-záskor készült.” „Istenkém, azonnal töröld ki!” / FÉRFIAK: „Ez a tegnapi karaoke-záskor készült.” „Haha! Küldd át nekem is!”
Amikor felmerül egy sürgősen megoldásra váró probléma I NŐK: „Melyik körömlakkot kéne választanom?” / FÉRFIAK: „Nos, képzeld el, hogy egy kocka vagy...”
Igyekszenek feldobni a másikat, amikor az épp egy szakításon esik át I NŐK: „Szakított velem!” „Fel fog hívni téged!” / FÉRFIAK: „Szakított velem!” „Fel kéne hívnod őt!”
Mindent együtt csinálnak I NŐK: „Elkísérsz a mosdóba?” / FÉRFIAK: „Mindjárt jövök.” „Ok.”
Segítenek egymásnak fitten maradni I NŐK: „Kövér vagyok!” „Természetesen nem vagy az, csak ezt add ide nekem...” / FÉRFIAK: „Asszem felszedtem pár kilót.” „Párat? Nézd meg magad a tükörben!”

via Bright Side

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek