Starity

Különleges megtiszteltetésben részesült Tarja

2017. április 25. 06:06   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hatalmas megtiszteltetésben részesült a Finnország hangjának is megválasztott metálénekesnő, aki jelenleg kényszerpihenését tölti.

hirdetés
Különleges megtiszteltetésben részesült Tarja
Fotó: Facebook / Tarja

Tarja Turunen jelenleg kényszerpihenőn van, miután a rajongók megértését kérve lemondta az április 20-ára tervezett fellépést, ugyanis hangszálgyulladással küzd, így az orvosok szigorú pihenésre utasították őt a mielőbbi gyógyulás reményében. A fellépés természetesen Turunen felépülése után meg lesz tartva. Néhány órája viszont kiderült, hogy a Nightwish egykori énekesnője hatalmas megtiszteltetésben részesült, ugyanis idén augusztusban egy finnországi Heavy Metal egyetemen fogja majd tiszteletét tenni.

A nyári intézményben kedvére válogathat az ember azt illetően, hogy melyik „tantárgyat” is kívánja jobban megismerni. Mivel Finnország a metálzene őshazájaként van számon tartva, továbbá e műfaj kulcsfontosságú szerepet tölt be a finn nép életében, ennek fényében, egy háromhetes kurzus veszi majd kezdetét, ami a metálzene történetét fogja elmesélni, valamint azt, hogy a keményzene miért is jelentős annyira az északon élő emberek számára.

A tanfolyamot egyébként Paolo Ribaldini fogja rendezni, aki nemcsak egy kiváló zenész és énekes (természetesen a metálszíntéren), de egy rendkívüli tanár is azok számára, akik jobban meg szeretnének ismerkedni a metálzene minden apró kis részletével.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek