Starity

Jennifer Lawrence és Emma Stone mentette meg Brie Larson életét

2017. április 26. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szoba című filmben nyújtott alakításáért Oscar-díjjal jutalmazott színésznő beismerte: az embernek még Hollywoodban is szüksége van egy jó barátra (vagy barátokra) ahhoz, hogy végigcsinálja ezt az életnek nevezett játékot.

hirdetés

Brie Larsont választotta legújabb száma címlapsztárjának a Vanity Fair magazin, így természetesen egy mindenre kiterjedő interjú is készült a színésznővel, aki bevallotta, hogy nagyon sokat köszönhet kolléganőinek, Emma Stone-nak és Jennifer Lawrence-nek. Brie saját bevallása szerint nagyon magányosnak érezte magát, amikor A szoba című filmet kellett népszerűsítenie – nem nagyon voltak barátai.

Magányos voltam és sokszor rosszul éreztem magam. Zavarban voltam, amiért önmagamról kellett beszélnem

– magyarázta Larson, és mint kiderült: nem volt ezzel egyedül – Stone és Lawrence is hasonlóképp érzett.

Egyszer csak a semmiből jött egy gyönyörű levél Emmától, másnap pedig – miután megnézte A szobát – Jen is írt nekem. Így kezdtünk beszélgetni, amihez később csatlakozott Lena Dunham és Amy Schumer is. Ők mentették meg az életemet. Bármiről beszélgethettem velük. Ők is ugyanezeken mentek keresztül korábban, ami még mókásabbá tette a dolgot. A támogatásuk és az elfogadásuk a mindenséget jelentette akkor számomra. Magántanuló voltam, így nem voltak hasonló érdeklődési körrel rendelkező barátaim, és egy csodával ért fel számomra a lányok megkeresése.

A barátságot még édesebbé tette, hogy azóta Larson és Stone is megkapta élete legnagyobb elismerését: Oscar-díjat nyertek. Brie tavaly A szobában nyújtott alakításáért, Emma pedig idén, a Kaliforniai álomért vehette át a legjobb színésznőnek járó szobrocskát, ami mindkettejük számára felejthetetlen élmény volt.

Tudod, mi jobb a győzelemnél? Az, amikor a barátodat látod győzni

– csiripelte Brie az Instagramon azután, hogy az Akadémia Emmát is megjutalmazta egy díjjal.

 

Brie (@brielarson) által megosztott bejegyzés,

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek