Starity

Új tetoválással gazdagodott Demi Lovato

2017. április 27. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem titok, hogy a színész-énekesnő él-hal a tetoválásokért, így nemrég beszerzett egy újabbat.

hirdetés

Demi Lovato kedd este, az Instagramon mutatta meg követőinek azt az oroszlánfejet mintázó ábrát, ami bal kézfejére került. A tetoválást New Yorkban készítette az a Bang Bang nevű művész, aki Demi mellett olyan hírességek testén hagyta keze munkáját, mint Rihanna, Rita Ora, Ashley Tisdale, Selena Gomez, Miley Cyrus, Katy Perry, Justin Bieber és Cara Delevingne – utóbbi két előadó azért is érdemel említést, mert mindkettejüknek van egy-egy orszlánt mintázó tetkója, ám Demi tagadja, hogy tőlük vagy bárki mástól nyúlta volna az ötletet.

Fotó: Instagram / Demi Lovato (Story)

Manapság már nem csináltathatsz tetkót úgy, hogy valaki rád ne sütné, hogy másoltad valakiéről vagy megy valakiéhez. Ez ebben az esetben nem igaz, emberek

– tisztázta a dolgot a barna hajú szépség, aki amúgy élete legjobb időszakát éli – legalábbis elmondása szerint.

Határozottan most vagyok a legboldogabb és nagyon izgulok amiatt, ami ezután jön. Új zene és egyéb nagy dolgok várnak bejelentésre, szóval izgalmas időszak elébe nézünk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek