Starity

Kiderült az igazság! Komoly betegség húzódik Aaron Carter kóros soványsága mögött

2017. április 27. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekes nemrég tiszta vizet öntött a pohárba és nyilvánosságra hozta, hogy a pletykákkal ellentétben nem kábítószerfüggőség miatt sovány.

hirdetés

Aaron Carter mindig is vékony típus volt, így sokszor úgy érezte, magyarázattal tartozik azért, miért nem tud hízni. Az esetleges kábítószerfüggőségéről szóló pletykák nemrég ismét szárnyra keltek, miután az énekes Las Vegasban fellépett – alakja pedig még vékonyabbnak tűnt. Aaron úgy döntött, a Twitteren keresztül ad magyarázatot soványságára, és bevallotta: rekeszsérve miatt evészavarral küzd.

A rekeszsérv az az állapot, amikor a gyomor a has- és mellüreget elválasztó rekeszizom nyílásán keresztül részben a mellüregbe türemkedik. A leggyakoribb panasz ugyanis a savas reflux, vagyis a gyomorsav visszaáramlása a nyelőcsőbe, ami sérv nélkül is kialakulhat. A sav égő fájdalmat okozhat a gyomor felső részén vagy a mellkasban, a szegycsont mögött. A rekeszsérv tünetei ezért azonosak a reflux tüneteivel: az égő érzés fekvés és előrehajolás esetén fokozódik, esetleg nyelési nehézséggel is párosul. (WEBBeteg)

Jut eszembe, tudni akarjátok, miért vagyok ilyen sovány? Azért, mert 19 éves koromban rekeszsérvet diagnosztizáltak nálam, amiről nem tehetek. Legyetek kedvesek hozzám

– írta a mikroblogon, majd így folytatta:

Ez egy rémes stresszállapot, ami kihat az étvágyamra. Sajnálom, de ilyen vagyok. Alapvetően evészavarom van. Az emberek ugyanúgy kibeszélnek a külsőm miatt, mint annak idején a középiskolában tették. Igen, sovány vagyok. Nagyon stresszes voltam és sok szarságon mentem át, és úgy éreztem, meg kell magyaráznom, miért vagyok ilyen kibaszott vékony, mert állandóan ezt kérdezgetik tőlem. Igen, tudatában vagyok az állapotomnak. Sok rossz dolgon mentem keresztül, ami miatt még jobban stresszeltem, ráadásul rekeszsérvem is van. Amikor idgeskedek, egyáltalán nincs étvágyam, többet is dohányzok. Néha azt kívánom, bár jobban festenék vagy képes lennék többet enni, mint mások.

Ha nem hisztek nekem az állapotommal kapcsolatomban, kérdezzétek meg bátran a bátyámat [Nick Carter], ő ott volt mellettem, amikor 19 éves koromban kiállították a diagnózist. Ez egy stresszel járó étkezési betegség. Sajnálom, de nem én választottam, hogy ez kialakuljon nálam. Nem, nem fogyasztok drogokat. Igen, vannak fájdalmaim. Hétéves korom óta folyamatosan melózok, és most 22 évvel később sem hagyok fel vele. Nagyon sajnálom, ha a rajongóim közül bárkinek is csalódnia kellett bennem vagy kényelmetlen helyzetbe hoztam valakit. Sosem hagyok fel a próbálkozással, hogy visszanyerjem a szíveteket! Talán nem ott tartok, ahol szeretnék, de legalább jobban vagyok, mint korábban bármikor

– tette még hozzá.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek