Starity

Khloe Kardashiant Instagram-posztja miatt perlik

2017. április 27. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 32 éves valóságshow-sztár igen borsos összeget lesz kénytelen kiperkálni, amennyiben elveszíti az ellene indított pert.

hirdetés

Ez lenne a hírnév ára? Az Us Weekly néhány órája hozta le a hírt, miszerint az Xposure Photos nevű fotóügynökség pert indított Khloe Kardashian ellen, mivel a tévésztár egy általuk készített és forgalmazott fotót osztott meg az Instagramon magáról, de eltüntette róla a szerzői jogokkal kapcsolatos informáiókat, illetve nem is jelölte meg őket, mint forrást. A történtek fényében az ügynökség 150 ezer dolláros (~ 41.8 millió forint) kártérítést követel a 2016-ban készült kép miatt.

Az Xposure Photos fejesei a periratokban arra hivatkoztak, hogy jelentős bevételtől estek el azáltal, hogy Khloe semmilyen formában nem hivatkozott rájuk, hiszen más ügynökségek, illetve magazinok is megkereshették volna őket a felvétel megvásárlásával, amennyiben a sztár helyesen jár el az ügyben.

Khloe hirdetett bejegyzései egyébként aktivitásának és hírnevének köszönhetően megközelítőleg 250 ezer dollárt (~ 69.6 millió forint) érnek fejenként, akárcsak idősebbik nővérének, Kourtney-nak a posztjai. A leghíresebb Kardashian, Kim ezzel szemben kétszer ennyi pénzt keres – az ő hirdetett bejegyzései 500 ezer dollárt (~ 139.2 millió forint) érnek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek