Starity

Riverdale: Jövő héten kiderül, ki ölte meg Jason Blossomot

2017. április 27. 14:02   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szerinted ki tette? Jövő héten minden mocskos titokról lerántják a leplet a készítők!

hirdetés
Riverdale: Jövő héten kiderül, ki ölte meg Jason Blossomot
Fotó: CW

Izgalmas hírek láttak napvilágot a Riverdale környékén. Kiderült, hogy Reggie elbúcsúzik a szereplőktől a következő évadban, azonban, nézzünk egy kicsit korábbra. Pontosabban, jövő hétre. Az execute producer, Robert Aguirre-Sacasa elárulta, hogy hamarosan lerántják a leplet a gyilkosról.

Az egész város készenlétben van. Feltesszük a pontot az i-re, és visszatérünk a Sweetwater-folyóhoz... Hatalmas csavar lesz a végén, ami megalapozza a második évadot.

Hmm... Szinte bárki lehetne gyanúsított, de a múltkori epizódban Veronica megvádolta Cherylt, hogy szerelmes volt a saját ikertestvérébe, amit a lány nem tagadott. Vajon képes lett volna arra, hogy megölje Jasont? Hamarosan kiderül!

Emellett napvilágra került egy őrült fan-teória, amely állítja, Jasonnek nem kellett volna meghalnia eredetileg, és a célpont igazából Archie volt. Ez azonban szemben áll a ténnyel, hogy Jasont nemcsak lelőtték, de meg is kínozták, mielőtt elvették volna az életét...

Mit gondoltok, vajon ki áll a háttérben?

via Seventeen

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek