Starity

Régi One Direction felvételekre reagált Harry Styles

2017. április 27. 16:04   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Párizsban járt az énekes, ahol nem egy interjút adott a helyi médiának. Nézd meg, hogy reagált régi One Direction felvételekre, és mit árult el lemezének készítéséről!

hirdetés

Harry Styles a Quotidien francia műsorban járt, ahol élőben adott egy 20 perces interjút, rajongói társaságában. Az énekes nem egy érdekes dolgot elárult önmagával kapcsolatban, emellett reakciókat láthatott Sign of the Times kislemezére, és régi One Direction felvételeket is levetítettek neki.

Őszintén úgy gondolom, hogy az album sokkal inkább rólam szól, mint bárki másról. Ha azt mondanám, hogy egy lányról szól..., nem tudom, mert az a helyzet, hogy elég sok munkát öltem bele. Nem érzem úgy, hogy bárki körül forogna. Inkább rólam szól, dolgokról, amiket megéltem és még nem mondtam el, mint másokról

– felelte arra a kérdésre, miszerint tényleg egy korábbi kapcsolata ihletett jó pár dalt.

Jelenleg mindenki a saját dolgát próbálgatja, és jól érezzük magunkat. Jó látni, hogy mindenki remekül teljesít a szólóanyagával. Ha olyan sikereim lehetnek, mint a többieknek, az nagyszerű lenne

– felelte a 1D-ről, majd hozzátette, hogy igen, kapcsolatban állnak és van egy csoport féleségűk – de nem a WhatsAppen, mert az nincs meg neki.

Amikor keményen dolgozol valamin, nehéz elfogadni, hogy itt a vége. Tehát a legnehezebb része az albumkészítésnek az volt, mikor kimondtuk, hogy be van fejezve

– magyarázta a kellemetlen részét a szólómunkának.

Harley Weir fotózta a borítót, mivel nagy rajongója voltam a korábbi munkáinak. Szerencsés vagyok, hogy vele dolgozhattam. Ilyesmit képzeltem el, boldog vagyok

– mondta, de azt nem árulta el, hogy miért rózsaszín a víz.

Styles emellett elmondta, hogy a videoklipjét Woodkid rendezte (korábbi munkái: Taylor Swift – Back to December, Rihanna – Take Care, Katy Perry – Teenage Dream...), emellett nem szeret a politikával kapcsolatban állást foglalni.

Az emberek közötti egyelőség szerintem sokkal inkább alapvető jog, mintsem politika

– folytatta, mikor a riporter feltette, hogy akkor miért nyilatkozik az LMBT- és női jogok kapcsán.

Nézd meg az interjút itt (Sign of the Times reakció 8:35-től):

Nézd meg, Harry, hogyan reagált régi One Direction klipekre:

Ha ez nem lenne elég Harry Stylesból, az énekes május 13-tól egy héten keresztül fog a Late Late Show-ban vendégeskedni James Corden mellett, ahol négy este négy dalt fog előadni az albumáról, emellett csatlakozik a vendégekhez is. A promóciós videó itt elérhető:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek