Starity

Bella Thorne ismét kiverte a biztosítékot a netezőknél

2017. április 27. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Famous in Love újabban polgárpukkasztásról híres főszereplője egy oda nem illő videót osztott meg a Snapchaten.

hirdetés

Bella Thorne köztudottan nagyon elégedett önmagával, szikár alakját pedig előszeretettel meg is mutatja követőinek egy-egy dögös bikiniben. A színésznő mindazonáltal legutóbb nem a számára oly kedves domborulatokat, hanem hónalját tette közszemlére, amivel igencsak felborzolta a kedélyeket.

Bella immár hónapok óta nem borotválkozott az említett területen, illetve a lábát sem szőrtelenítette, mert mint mondja, nem tartja szükségszerűnek, hogy csupasz legyen. Nemrég azonban munkája miatt kénytelen volt megszabadulni a szőrszálaktól, borotválkozásának menetét pedig nemcsak filmre vette, hanem meg is osztotta azt több, mint 15 millió főt számláló követőtáborával. Rajongói nem nézték jó szemmel a dolgot annak oda nem illő volta miatt, Bella azonban köztudottan fütyül mások véleményére.

Annak idején arra törekedtem, hogy mindenki elégedett legyen velem. Olyan akartam lenni, amilyennek az emberek látni akartak: a legviccesebb, a legcsinosabb, a legérdekesebb, a legédesebb hangú és a többi hasonló sz*rság. Aztán szomorú lettem, amikor megláttam a velem kapcsolatos kommenteket, ugyanakkor beláttam, hogy a hozzászólók talán épp a saját gyengeségeik miatt próbálnak lehúzni másokat. Néha legszívesebben jól megmondanám nekik, hogy B*****k meg, szakadjatok le rólam, barmok!, de mindig van valaki körülöttem, aki azt mondja, változtassak [ezen az állásponton]. A rajongótáborom azért szeret engem, mert én is csak egy átlagos tinilány vagyok, így ha valaki nem kedvel, ne kövessen

– nyilatkozta decemberben a Maxim magazinnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek