Starity

35 évesen öngyilkos lett a Disney felfedezettje

2017. április 28. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A világsajtó néhány órája értesült Micheal Mantenuto tragikus halálhíréről.

hirdetés

Néhány órával ezelőtt hozta le az Us Weekly, miszerint öngyilkos lett a 2004-es Disney-film, a Csoda a jégen sztárja. A mindössze 35 éves színész a Washington állambeli Des Moinesben, autójában lőtte agyon magát – ügyében jelenleg is folyik a nyomozás, ám azt nem lehet tudni, mi vezethetett végső döntésének meghozataláig.

Michaelt a legtöbben a 2004-ben bemutatott Csoda a jégen című, megtörtént eseményeken nyugvó filmből ismerhetik, de szerepelt a Hullámok ördögében és a Dirtbag című televíziós filmben is. Miután 2008-ban felhagyott a színészkedéssel, jégkorongosként kereste a kenyérre valót, később az Egyesült Államok hadseregében szolgált. Kollégáin, rajongóin túl felesége és két gyermeke gyászolja.

Nyugodjon békében!

Fotó: KATHY HUTCHINS / HUTCHINS PHOTO/Mega Agency

Az öngyilkosság nem megoldás a problémákra! Ha úgy érzed segítségre szorulsz, vagy nem találsz kiutat egy helyzetből, kérj segítséget, a krízishelyzetben lévők részére fenntartott ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámon! Online segítséget itt kaphatsz, illetve, kérjük olvasd el ezt az oldalt! Ha azt látod, hogy más szorul segítségre, ezt az oldalt olvasd el, hogy megtudd, mit tehetsz érte!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek