Starity

Caitlyn Jenner nem tudja elfogadni, hogy a családja elfordult tőle

2017. április 28. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 67 éves valóságshow-sztár élete romokban van, mióta nőként él – exe és gyerekei is elfordultak tőle.

hirdetés

Caitlyn Jenner nemrég a SiriusXM-nél vendégeskedett Andy Cohen műsorában, ahol ismét elmondta, mennyire fáj neki, hogy családtagjai közömbösek lettek iránta és hűvösen viselkednek vele. Elmondása szerint Khloe Kardashianban csalódott a legjobban, aki idestova két éve nem beszél vele – csak a közelmúltban tisztázták kapcsolatukat.

Abszolút úgy érzem, hogy teljesen eltávolodtunk egymástól az elmúlt másfél évben. Napról napra, hónapról hónapra. Senki sem hívott fel, nem jelentkezett nálam, hogy arról érdeklődjön, hogy vagyok. Egyikőtök sem hívott. Az ember ilyenkor mást sem tehet, mint ül és azon gondolkozik, hogy Azért van ez, mert nemet váltottam? Már nem szeretnek engem többé?

– hallhattuk a Keeping Up With The Kardashians legutóbbi adásában, ahol Khloe azzal érvelt viselkedése mellett, hogy neki is bőven megvolt a maga baja, nem tudott feldolgozni egy ilyen horderejű változást.

Khloe nem szívesen beszél velem. Szomorú dolog, mert nagyon közel álltunk egymáshoz, elvégre 23 éven át neveltem őt a pótpapájaként. Ötéves volt, amikor először találkoztunk

– magyarázta csalódottan Cait a fent említett rádióműsorban.

Jennernek mindazonáltal nemcsak Khloe-val gyűlt meg a baja – Kardashianék mind megváltoztak vele szemben, elmondása szerint egyedül Kim állt ki mellette, ám leleplező könyve megjelentetése óta ő is elfordult tőle.

Kardashianék (Kim, Kourtney, Khloe és Rob) távol tartják magukat Caitlyntől. Mindig kedvesek és szívélyesek lesznek vele a féltestvéreik, Kendall és Kylie miatt, de a kapcsolatuk sosem lesz olyan vele, mint Bruce-szal volt. A férfi, aki annyi éven át az életük része volt, eltűnt, és Caitlynnel nem olyan a kapcsolatuk, mint amilyet Bruce-szal ápoltak

– nyilatkozta egy neve elhallgatását kérő családi barát az ET-nek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek