Starity

Selena Gomezt meglepte a 13 okom volt elsöprő sikere

2017. április 28. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy hónappal ezelőtt került fel a Netflixre Jay Asher bestsellerének adaptációja, melynek elkészítési munkálataiból SelGo is kivette a részét.

hirdetés

A népszerű regény tíz évvel ezelőtt került a könyvesboltok polcaira, és világszerte óriási lelkesedést váltott ki az olvasókból, így nem csoda, ha azóta több ízben is szóba került a megfilmesítésének lehetősége. Bár annak idején Selena Gomezt nézték ki a produkció főszerepére, a színész-énekesnő végül csak producerként járult hozzá annak képernyőre kerüléséhez.

Fotó: Netflix

A sorozat megjelenése óta majdnem egy hónap telt el, és azóta is téma mind a sajtóban, mind a célközönség körében, aminek oka abban keresendő, hogy a történet számos olyan aktuális problémával foglalkozik, ami nap mint nap megtörténik a fiatalokkal.

Kicsit úgy érzem, elárasztott a sorozat sikere, ugyanakkor rendesen meg is lepett. Régóta hittem ebben a projektben, és megértem az általa közvetített üzenetet. Olyan módon szerettem volna tálalni a fiatalok számára, hogy megijedjenek tőle, de ne legyen zavaros. Szerettem volna, ha beszélnek róla, mert az abban történtek rendszeresen megesnek az életben is

– nyilatkozta a produkció kapcsán Gomez, majd amikor megkérdezték, lesz-e folytatása a lezáratlanul hagyott szériának, szűkszavúan úgy felelt, hogy Talán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek