Starity

Újra foglalt Nina Dobrev szíve

2017. április 28. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Vámpírnaplók bolgár származású sztárja nemrég veszített el egy számára fontos barátot, megüresedett helye pedig nemrég betöltésre került.

hirdetés

Nina Dobrev mindössze tízéves volt, amikor magához vette Lynx névre hallagtó cicáját, aki 18 éven át volt hűséges társa. Sajnos az állat a közelmúltban elpusztult, Nina pedig vigasztalhatatlan volt – csodaszép üzenettel búcsúzott az Instagramon imádott kedvencétől, akinek emlékét minden bizonnyal élete végéig a szívében őrzi majd.

A színésznő mindazonáltal az azóta eltelt hetekben belátta, hogy képtelen egy négylábú barát nélkül élni, így magához vett egy édes kölyökkutyát, akit meg is mutatott követőinek az Instagramon. A kutyus a Maverick nevet kapta gazdijától, aki az izgatottságtól a fellegek között jár.

Fotó: Instagram Story / Nina Dobrev

Sziasztok! Maverick Do(g)brev vagyok. Szeretem a tengerparton tett hosszú sétákat és a gyertyafényes vacsorákat. Van egy Goose névre hallgató fivérem, mindketten kilenc hetesek vagyunk. A körülöttünk lévő óriásoktól úgy hallottam, Border Collie és ausztrál juhászkutya keverékek vagyunk, de biztosat csak a DNS-teszt után tudnak mondani. A @the_pet_care_foundation nevű hotelben voltunk egy ideig, és bár nem volt ott rossz, sokkal boldogabb vagyok ott, ahol most vagyok. Van egy udvarom, játékaim és egy új anyukám. Ne mondjátok el neki, de szerintem fura, hogy a fején kívül sehol nincs szőr rajta. Mindig megsimogatja a pocakomat és eláraszt a szeretetével, így nem is igazán zavar ennek a hiánya. Gosse-szal még mindig sokat lógunk együtt, mióta a nénikém, @cheeklane ideiglenesen magához vette őt, amíg nem talál új otthonra. Szerintem ez király! Nagyon remélem, hogy valaki a baráti körből örökbe fogadja, hogy továbbra is sokat lehessünk együtt, mert nagyon szeretem őt. Anyu azt mondta, hogy ha nem lenne a @puppyluvla, akkor nem is talált volna rám, így üdvözletemet küldöm nekik és a @the_pet_care_foundation-nek, amiért a gondomat viselték az ő érkezéséig. Nagyra értékeljük a kaját, amit kaptunk az ott töltött idő alatt. Anyu hív, hogy menjek – nem nagyon szereti, ha túl sokat lógok a közösségi oldalakon, különösen akkor, ha süt a nap és szép az idő odakint... Azt mondja, több D vitaminra van szükségem, bármi is legyen az. Már most trükköket tanít nekem, én pedig szeretem lenyűgözni őt. Megmutatom neki, milyen okos vagyok. Majd hozok videókat, hogy ti is lássátok. Említettem már, hogy szuperokos vagyok? Ó, és én vagyok a legcukibb kutyuli a világon. Anyu legalábbis ezt mondja. Pacsi és puszi, Maverick

– olvasható a lenti felvételek mellett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek