Starity

Exférje szerint Mariah Carey-nek a milliárdos James Packerrel kellett volna maradnia

2017. április 28. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gyermekeikre való tekintettel természetesen volt férje is nyomon követi Carey sorsát.

hirdetés

James Packer üzletember októberben adta ki Mariah Carey útját, mivel az énekesnő nagyon elszállt pénzének költésével, ám az énekesnőt nem hatotta meg különösebben a szakításháttértáncosával, Bryan Tanakával lépett tovább. Azóta ennek a kapcsolatnak is vége szakadt, Mariah pedig egyre több időt tölt volt férje, Nick Cannon társaságában, aminek következtében megindultak a találgatások azt illetően, mi van köztük. A férfi Wendy Williams műsorában öntött tiszta vizet a pohárba, amikor a műsorvezető megkérdezte, lefekszik-e a volt feleségével.

Azzal sem lenne semmi gond, de nem ez a helyzet. Úgy értem, hogy ő gyönyörű nő, én pedig tisztességes pasas vagyok. Ágyba dugom a kölyköket, aztán hazamegyek aludni

– magyarázta kapcsolatuk milyenségéről Cannon, majd így reagált, amikor a műsorvezető megvádolta azzal, hogy talán az énekesnőnek épp miatta futott zátonyra a kapcsolata Packerrel és Tanakával:

Én azt akartam, hogy a milliárdossal legyen együtt. Még több yachtot mindenkinek!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek