Starity

Típusai a menzesznek, amit minden lány megtapasztalt már

2017. április 29. 16:04   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Íme néhány típusa a menzesznek, amelyet minden lány megtapasztalt már – ha akarta, ha nem.

hirdetés

A szivárgó

Azt hitted, ebben a hónapban kevés lesz, így rosszul mérted fel a helyzetet? Pedig olyan nedves, kényelmetlen és goromba, mint amilyen csak lehet, és imád nyomot hagyni a fehérneműdön.

Se veled, se nélküled

Ennek a fajtának a dala lehetne akár a »menjek vagy maradjak«. Hol feltűnik, hol eltűnik, és a tamponodnak / betétednek csak 10%-át használja ki, de ígyis, úgyis megfelelő idő között cserélned kell. PEDIG. NEM. OLCSÓ. ÉS. EZ. PAZARLÁS.

Az undorító

Tudod, és érzed is, hogy ott van. Darabokat hoz magával, sűrű és egyszerűen gusztustalan. Alul akár egy gyilkosság helyszíne. Ew. (Említettük már, hogy azok a darabok levált nyálkahártyák, nem „csak” alvadt vér?)

A szellem

Ez a menzesz, él, lélegzik és bemutat neked. Görcsöl a hasad, szakad le a méhed, kívánod a gyors kaját, talán még érzelmesebb is vagy, mint általában, DE NINCS A BUGYIDBAN SEMMI. Ez az, amin csak túl akarsz lenni, de egyszerűen nem akar elkezdődni!

„KEZDŐDJ MÁR EL”

Divatosan késik

Azt hiszi magáról, hogy ő valami kisasszony, akire mindenkinek várnia kell, te pedig pánikolsz. Hol a fenében vagy? Ez nem valami találgatós játék. CSAK GYERE IDŐBEN!

„Vajon én vagyok a következő Szűz Mária?!”

MEGLEPI, RIBIKÉM

Teljesen ellentéte a Divatosan későnek. A MEGLEPI, RIBIKÉM, napokkal korábban érkezik, hívatlanul, akár a vonaton vagy éppen az osztályteremben. Mi csak szadistaként szeretjük emlegetni, mert egyszerűen tesz a terveidre magasról. Amikor itt van, akkor ITT van.

SOHA NEM ÉR VÉGET, ISTENEM ÁLLÍTSD MÁR MEG

Ennek a menzesznek be nem áll a szája. SOHA. Elmondja az összes anyósjelöltjének történetét, a gyerekkori kutyáiról is mesél, és a hullámvasútról, amit a legutóbbi fesztiválon átélt. Hét nap is eltelt, azt hiszed, VÉGRE elment, mire visszakopog az ajtón, »Oh, hello, olyan jól éreztem magam, gondoltam, maradnék még kicsit«.

A rövid és kedves

A legkedvesebb az összes közül. Az illemtudó vacsoravendég. Időben érkezik, nem énekel Ave Mariát a szerveid között, és nem is marad tovább, mint kellene. Nem túl sok, nem túl ragadós, nem vagy tőle folyamatosan fáradt. A legjobb, amit kérhetnél.

És végezetül: ÖLJ MEG, KÉRLEK

Ez a menzesz azt hiszi, hogy valami kiképzőtáborban van. Nincs semmi tisztelettel a fájdalomküszöbödre, elgondolkoztat az életed értelmén, azon, miért születtél lánynak és talán az is megfordul a fejedben, hogy tudsz ezzel minden hónapban megbirkózni.

Kaparod a falat, a legrosszabb, ha emberek között vagy, mert belül zokogsz, kívülről az arcodra ragadt valami mosoly-féle és igyekszel nem feltűnően állni vagy ülni, de igazából úgy festesz, mint egy robot. Oh, és említettük az izzadást? Amikor egy percre enyhül a fájdalom, köszönetet mondasz a szentháromságnak. Mikor pedig már azt hiszed, vége van, a méhed leszakadása után a hátadnak is eszébe jut, hogy fájni kéne, ráadásul az arcbőröd is úgy gondolja, hogy micsoda helyek találhatóak ott egy-két csini aknénak...

via BuzzFeed

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek