Starity

Világra hozta második gyermekét Ciara

2017. április 29. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő néhány órája tudatta rajongóival, hogy kétgyermekes anya lett.

hirdetés

Ciara múlt júliusban mondta ki a boldogító igent párjának, Russell Wilsonnak. A szerelmesek nem titkolták, hogy a házasságig tartózkodtak a szextől, elmaradásukat azonban rendesen bepótolták, ugyanis három hónappal az esküvő után, októberben már arról számoltak be, hogy közös gyermeküket várják.

A kislány tegnap jött világra, érkezéséről pedig édesanyja az Instagramon számolt be a lent látható felvétel keretein belül.

Kedves Sienna Princess Wilson! Nem számít, milyen nagyok a hullámok, mi mindig a nyugalom szigete leszünk számodra a viharban. Szeretünk téged! Szeretettel, Anyu & Apu

– írta a kép mellé.

 

Ciara (@ciara) által megosztott bejegyzés,

Siennának egyébként édesanyja korábbi, a rapper Future-höz fűződő kapcsolatából van már egy bátyja, Future Zahir Wilburn, aki jövő hónapban ünnepli harmadik születésnapját.

Házasnak lenni a lehető legjobb dolog. Határozottan megváltoztatja az ember életét, és érezni kezded a különbséget a a barát / barátnő, jegyes és házas státuszok között. Rájössz, mit jelent az, hogy valaki az igazi. Nagyon klassz! Semmi sem hasonlítható ehhez az érzéshez

– nyilatkozta egy korábbi interjúban Ciara.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek