Starity

Kitette, amije van! Ariel Winter büszke telt idomaira – fotók

2017. április 30. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Oly sok híres kollégájához hasonlóan Ariel is ellátogatott idén a méltán híres Coachella fesztiválra, ahol vérforralóan szexi képek készültek róla.

hirdetés

Ariel Winter korábban köztudottan szégyellte kerekded idomait, ma már azonban olyan büszke rájuk, hogy boldog-boldogtalannak mutogatja őket az Instagramon. Nem sokkal ezelőtt néhány igazán bevállalós képet tett közzé magáról, melyen extramini sortot visel különleges kivágású felsővel, ami nem sokat bíz a kíváncsi képzeletekre. A fotók a nemrég megrendezésre került Coachella fesztiválon készültek, ahová Ariel párjával, Levi Meadennel látogatott ki.

A reflektorfényben való felcseperedés a lehető legrosszabb dolog volt az önbecsülésemre nézve. Nagyon nehéz volt megtalálnom a magabiztosságot önmagamban. Amikor elkezdtem a Modern család forgatását, teljesen más alakom volt, ami 12 éves koromban egyik napról a másikra megváltozott. (...) Eleinte nagyon nehéz volt megbírkózni az emberek beszólásaival. Idővel aztán rájöttem, hogy amíg pozitívan gondolkodok és jól érzem magam a döntéseim és tetteim következtében, addig minden rendben van és ez a legfontosabb

– nyilatkozta egy korábbi interjúban a 19 éves színésznő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek