Starity

Hallgasd meg a Triple H bemutatkozó dalát!

2017. május 01. 16:04   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Cube Entertainment jóvoltából ismét egy co-ed formációt köszönthet a nagyérdemű a k-pop zenepiacán – bemutatkozik a Triple H.

hirdetés

Még márciusban jelentette be a Cube Entertainment, hogy egy új alegység projekten dolgoznak, és májusban számíthat a nagyérdemű debütálásukra. Később kiderült, hogy az alegységben HyunA és a Pentagon két tagja, E'Dwan és Hui kapott helyet, s a co-ed trió a Triple H nevet kapta (utalva, hogy mind a hármuknak H betűvel keződik a neve).

A formáció az előkészületek után május elsején jelentette meg debütáló középlemezét 199X címmel, a 365 FRESH dalhoz készített videoklippel karöltve. Az előbb említett szerzemény a 90-es évekbe kalauzol vissza bennünket (akárcsak a kiadvány többi dala), s a klipben a három idolt különböző szerepben láthatjuk: Hui az igazi rosszfiú, HyunA baleset folytán gyilkossá lesz, E'Dawn pedig suicid hajlamú fiatal – véletlen folytán találkoznak és együtt folytatják bűnözői életüket, egészen elfogásukig.

A bemutatkozó EP összesen öt dalt sorakoztat fel (beleértve a 365 FRESH instrumentális változatát), s a nóták megírásában mind a három fiatal idol kivette a részét.

Íme a dallista:

  1. 바라기
  2. 365 FRESH
  3. 꿈이야 생시야
  4. GIRL GIRL GIRL
  5. 365 FRESH (Instrumental)
A digitális, illetve a fizikai formátum borítóképe

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek