Starity

Sor került Selena Gomez és The Weeknd vörös szőnyeges debütálására

2017. május 02. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két fiatal tegnap, a New York-i Metropolitan Múzeumban megrendezésre került MET-gálán jelent meg először hivatalosan is egy párként.

hirdetés

Selena Gomez és The Weeknd ugyan már január óta randevúznak és több ízben is lencsevégre kapták őket a lesifotósok, ám csak most vállalták fel egymást igazán, ugyanis a tegnap megrendezett MET-gálára együtt, egy párként érkeztek és ugyanígy távoztak is onnan. Ez volt az első vörös szőnyeges esemény, ahol együtt jelentek meg.

Az énekesnő egy egyszerű, mégis elegáns Coach-ruhát viselt az eseményen, amit Stuart Vevers álmodott meg. A kreációt díjnyertes stylistja, Kate Young választotta ki a számára.

Stuart Vevers határozottan nyitott volt arra, hogy olyasmit szeretnék, amiben szabadnak érzem magam és ami egyúttal kifejez engem. Olyasvalamire vágytam, ami teljesen más, mint amit a múltban korábban felvettem. A szín abszolút elüt attól, amit általában hordani szoktam, és hosszú ideje nem viseltem csipkét sem

– nyilatkozta a Vogue-nak a ruha kapcsán Selena, amit egyébként az 1930-as évek divatja inspirált.

Szerelme ezzel szemben egy elegáns fekete szmokingot viselt virág alakú bross-sal a felöltőjén, és akárcsak Selenát, úgy őt is beválasztották a rendezvény legjobban öltözött vendégei közzé.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek