Starity

Klippremier: PVRIS – Heaven

2017. május 03. 13:01   |   Szerző: Fannycska999

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent az együttes következő albumának első kislemezes dala, méghozzá egy videó kíséretében.

hirdetés

Már több mint két éve annak, hogy napvilágot látott a PVRIS debütáló albuma. A massachusetts-i trió azóta számos videót forgatott már, szinte megállás nélkül adták a koncerteket, tavaly pedig már köztudottan következő korongjukon dolgoztak. Februárra a munkálatok oroszlánrészével már végeztek is, a csapat frontasszonya, Lynn Gunn pedig a következőt nyilatkozta akkor még névtelen új lemezükről:

A White Noise körülbelül három éve készült, tehát a soron következő albumnál már sokkal több ötletünk volt. Több tapasztalatból tudtunk meríteni, és azóta érettebbé váltunk mint emberek és mint írók is

Az utóbbi hetekben az együttes számos kisebb-nagyobb utalást tett közösségi oldalain keresztül arra, hogy készülnek valamire, tegnap pedig végre megosztották a jó hírt követőikkel: augusztus 4-én a boltok polcaira kerül az All We Know Of Heaven, All We Need Of Hell. Ezzel egy időben pedig ízelítőnek egy új dal is nyilvánosságra került, a hozzákészült videóval együtt. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek