Starity

Különleges fellépésre készül a Leander Kills

2017. május 03. 13:01   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Leander Rising utódjaként ismertté vált, nagy sikernek örvendő metálzenekar hamarosan egy különleges fellépésben fogja részesíteni a rajongókat.

hirdetés
Különleges fellépésre készül a Leander Kills
Fotó: Facebook/Leander Kills

Többször is beszáltunk arról, hogy a Köteles Leander vezette együttes az utóbbi időben elsöprő sikereket arat a célközönség körében. A zenekar ugyanis az előző éveket tekintve napjainkban megduplázta fellépésein a korábban esedékes nézőszámot, sőt volt olyan helyszín is, ahol háromszor annyian voltak kíváncsiak a csapatra, mint egy évvel korábban, - az eddigi állomásokat egyébként mind teltházzal zárták.

Ahogyan arról mi is hírt adtunk korábban, Bodor Máté helyét Vermes András gitáros vette át, ugyanis az Alestorm hamarosan piacra dobja legújabb nagylemezét, a No Grave But The Sea-t, így Máté nem tud kellően helyt állni a Leander Killsben – emellett pedig saját csapatára, az All But One-ra is ügyelnie kell. Máté azonban továbbra is a Leander Kills tiszteletbeli tagja, ennek fényében pedig egy különleges fellépés fog megrendezésre kerülni május 5-én, a szegedi IH Rendezvényközpontban, ahol a formáció először fog ötös felállásban színpadra lépni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek