Starity

Dalszöveges kisfilmet forgatott az American Dreamshez a Papa Roach

2017. május 03. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A vacaville-i négyes gőzerővel készül visszatérésére, ugyanis a 2015-ös F.E.A.R. megjelenése óta viszonylag csend volt a srácok háza táján.

hirdetés

Minden eddiginél jobban kitett magáért a Jacoby Shaddix, Jerry Horton, Tobin Esperance és Tony Palermo alkotta formáció, hiszen amellett, hogy elkészítették kilencedik, Crooked Teeth címet viselő stúdióalbumukat, több figyelmet is fordítanak annak népszerűsítésére, mint korábbi lemezeik esetében tették.

Maga a kiadvány május 19-én kerül a boltok polcaira, és tíz szerzeményt – köztük két duettet – sorakoztat fel. Az első, névadó kislemez február közepén jelent meg, de a srácok ezen kívül bemutattak négy másik dalt is a Help, a Born for Greatness, a Periscope és az American Dreams képében – utóbbihoz egy dalszöveges kisfilmet is készítettek. Íme!

Az együttes május 7-étől turnézik, a nyarat valószínűleg az Egyesült Államokban tölik, és csak ősszel jönnek Európába. Arról egyelőre nincs hír, hogy hazánkban is fellépnek-e, ám igen valószínű, hiszen már többször jártak Magyarországon – legutóbb két évvel ezelőtt, a budapesti Barba Negra Trackben adtak önálló koncertet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek