Starity

Beyoncé ösztöndíj programot indít

2017. május 03. 13:01   |   Szerző: ninnalany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Minden merész, kreatív, tudatos és magabiztos nőt hív Beyoncé. Az énekesnő bejelentette honlapján az új, Formation Scholars Award elnevezésű ösztöndíjprogramját, amely a 2017–2018-as tanévben fog érvényesülni.

hirdetés

Minden merész, kreatív, tudatos és magabiztos nőt hív Beyoncé. Az úttörő LEMONADE vizuális albumának első évfordulója alkalmából (április 26-án volt) az énekesnő bejelentette honlapján az új, Formation Scholars Award nevű ösztöndíjprogramját, amely a 2017–2018-as tanévben fog érvényesülni.

Beyoncé ösztöndíjprogramjának előfeltétele, hogy ösztönözze és támogassa azokat a fiatal nőket, akiknek nem félnek a »kategórián kívüli« gondolkodástól. A finanszírozás azonban nem vonatkozik az ország minden egyetemére. A résztvevő iskolák közé tartozik a Zenei Berklee Főiskola, a Howard Egyetem, a Parsons School of Design és a Spelman Főiskola.

Tehát ezeken az egyetemeken, egy-egy szerencsés személy, aki a kreatív művészetet, a zenét vagy az irodalmat tanulmányozza, támogatásban fog részesülni.

Az ösztöndíjhoz a korábbi First Lady is hozzászólt a mikroblogon:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek