Starity

Platinalemez lett az új Ossian album

2017. május 03. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A csapat nemrég megjelent albuma, Az igazi szabadság elérte a platinalemez minősítést.

hirdetés
Platinalemez lett az új Ossian album
Fotó: Facebook

Korábban már beszámoltunk nektek arról, hogy az Ossian zenekar új albuma a megjelenés előtt egy hónappal aranylemez lett, most azonban a népszerű hazai rockzenekar 22. stúdióalbuma elérte a platinalemez minősítést is. Ugyan az album rengeteg kritikát kapott, és egyesek Coelho-metalnak titulálják az Ossian által játszott zenét, az album még így is óriási sikereket ér el.

A frontember, Paksi Endre nemrég elárulta a Rádió Rock egyik műsorában, hogy az album dalainak megírása, hangszerelése, és csiszolgatása tizenegy hónapot vett igénybe, és zenésztársával, Rubcsics Ricsivel most egy kis pihenőt tartanak, vagyis a jövő évre valószínűleg nem várható album, de semmit nem mer biztosra mondani, hiszen az idei lemez sem volt tervezett.

Pusztán a saját szórakozásomra elkezdtem dalokat írni minden kötöttség nélkül, átküldtem Ricsinek [a zenekar gitárosa - a szerk.]. Annyira belelkesült, és olyan jó dolgokat hozott rá hangszerelésileg, hogy beindultunk, és valahogy sokkal kevesebb görcs volt bennünk, ilyen megfelelési kényszer. Talán ezért is lett Az igazi szabadság az új albumnak a címe

– mesélte az énekes a Rockkávéház című műsorban.

A zenekar lemezbemutató koncertje május 6-án lesz a Barba Negra Track-ben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

album rock metál
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek